Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Верстат PROCRAFT BD-1750

Код товару: 234218
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: PROCRAFT
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Різкі машини та верстат Верстат PROCRAFT BD-1750

Свердлильний верстат Procraft BD-1750 – це новинка популярного виробника електро та бензоінструменту Procraft. Цей верстат призначений для точного свердління отворів і подальшої обробки. Завдяки можливості нахилу робочої платформи під кутом від -45 ° до 45 ° ви зможете свердлити отвори та обробляти їх під потрібним кутом.

Ціна: 6622 грн
шт

Опис товару Верстат PROCRAFT BD-1750

    Свердлильний верстат Procraft BD1750 є професійним обладнанням для свердління різних отворів у широкому спектрі матеріалів. Його можна застосовувати для розсвердлювання, нарізування внутрішнього різьблення, а також зенкерування або розгортання. Найбільшу популярність набув у домашніх майстернях, на масовому виробництві.
    Особливості верстата :
Ця модель відрізняється двигуном більшої потужності та коробки на 9 швидкостей. Для регулювання швидкості необхідно переставити ремінь приводу на необхідний шків у коробці передач. Це дозволяє змінити крутний момент, швидкість обертання, що впливає на якість свердління.
Патрон трикулачнийдозволяє затискати свердла, діаметр яких варіюється від 3 до 16 мм. Щоб збільшити стійкість, є можливість кріплення верстата до верстата. Для цього є спеціальні отвори.
Робоча поверхня має поворотний механізм, який дозволяє виставити потрібний кут. Також є можливість регулювання висоти. На столі є невеликі лещата, що дозволяють надійно зафіксувати деталь для свердління.
    Додаткові плюси:
Тут є захисний екран, який може відкидатися і виготовлений з прозорого пластику. Необхідний захисту працівника від поразки металевої стружкою. Серед інших відмінних рис можна відзначитисучасний дизайн, компактні розміри, доступна ціна.

Верстат PROCRAFT BD-1750 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Верстат PROCRAFT BD-1750 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Різкі машини та верстат купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Різкі машини та верстат и купити Верстат PROCRAFT BD-1750 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Верстат PROCRAFT BD-1750

Напруга 230 В/50 Гц
споживана потужність 1750 Вт
Простою частоти 2650 об/хв
додаткові характеристики Тип двигуна: асинхронний
Тип патрона: ключовий
Кількість швидкостей: 9 швидкостей
Максимальний діаметр патрона: 16 мм
Глибина свердління: 50 мм
Розмір робочого столу: 170 мм x 170 мм
Конус шпинделя: МТ2
Обладнання свердлильний верстат
гвинтові лещата
ключовий патрон під конус (МК2/В16)
паспорт з технічними характеристиками та вказівкою щодо застосування
гарантійний талон
Вага 18 кг

* Технічні характеристики Верстат PROCRAFT BD-1750 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Верстат PROCRAFT BD-1750

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на PROCRAFT BD-1750

Код товару: 318290
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 194084
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 149023
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →