Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мікрохвильова піч PRIME Technics PMW 23922 HВ

Код товару: 332203
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Prime Technics
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мікрохвильові печі Мікрохвильова піч PRIME Technics PMW 23922 HВ

Мікрохвильова піч PRIME Technics PMW 23922 HВ - окрема модель з механічним управлінням, яка допоможе заощадити час при розморожуванні, приготуванні та розігріві їжі.

Ціна: 4386 грн
шт

Опис товару Мікрохвильова піч PRIME Technics PMW 23922 HВ

Мікрохвильова піч PRIME Technics PMW 23922 HВ - окрема модель з механічним управлінням, яка допоможе заощадити час при розморожуванні, приготуванні та розігріві їжі.
 
Мікрохвильова піч збільшеного обсягу
Доступна техніка від українського виробника. Модель вдало поєднує приємну ціну, сучасний дизайн та просте керування. При цьому збільшена камера дозволить вам розміщувати всередині досить великий посуд, що може бути зручним у деяких ситуаціях.
 
Більше місця
Основний показник внутрішнього розміру – діаметр поворотного столу. У цій печі він становить 27 сантиметрів. Тобто ви можете спокійно розмістити всередині достатньовелика страва, або кілька невеликих чашок. Загальний об'єм камери складає 23 літри. Внутрішнє покриття на основі емалі - це екологічний варіант, який має відмінні експлуатаційні характеристики.
 
Зрозуміле управління
Мікрохвильова піч - це один з тих приладів, які в побуті досить безпечні. Користуватися піччю можна навчити і школяра, і людину похилого віку. У будь-якому випадку розігрів у мікрохвильовій печі безпечніше нагрівання страви на плиті. Панель управління містить лише 2 регулятори. Один відповідає за потужність мікрохвиль, а другий – за час роботи. Таймер із вимкненням та звуковим сигналом не дасть вам забути всередині пристрою тарілку супу.
 
Зручнаручка
Всі користувачі мікрохвильових печей розділилися на два табори. Хтось воліє кнопку відчинення дверцят, а комусь більше до душі ручка. Важко сказати, який варіант кращий. Все залежить від уподобань та інтер'єру. У моделі PRIME Technics PMW 23922 HВ реалізовано досить зручну рукоятку. Вона має заокруглену поверхню. При відкриванні дверцят магнетрон відключається. Тому користуватися приладом абсолютно безпечно.

Мікрохвильова піч PRIME Technics PMW 23922 HВ Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мікрохвильова піч PRIME Technics PMW 23922 HВ в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мікрохвильові печі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мікрохвильові печі и купити Мікрохвильова піч PRIME Technics PMW 23922 HВ в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мікрохвильова піч PRIME Technics PMW 23922 HВ

Об `єм 23 л
Потужність 1400 Вт
Спосіб встановлення Отдельностоящая
Тип керування Механическое
Програми Автоматический разогрев
Разморозка
Режим розморожування Есть
Кількість рівнів потужності 6
Інші функції Внутреннее покрытие: эмаль
Диаметр поворотного стола: 27 см
Звуковой сигнал окончания работы
Таймер
Колір Черный
Габарити (ВхШхГ) 28.1 х 48.3 х 38.7 см
Вага, кг 13.6 кг
Тип відкриття дверцят Боковое левостороннее

* Технічні характеристики Мікрохвильова піч PRIME Technics PMW 23922 HВ можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мікрохвильова піч PRIME Technics PMW 23922 HВ

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на PRIME Technics PMW 23922 HВ

Код товару: 313697
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 332198
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →