Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Електрочайник PRIME Technics PKP 1745 R

Код товару: 362163
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Prime Technics
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електрочайники Електрочайник PRIME Technics PKP 1745 R

Електрочайник потужність: 2200 Вт об'єм: 1,5 л матеріал корпусу: внутрішній – нержавіюча сталь, зовнішній – пластик

Ціна: 1032 грн
шт

Опис товару Електрочайник PRIME Technics PKP 1745 R

 Крутий чайник

Серед інших видів побутової техніки електрочайник - це той предмет, який завжди буде на увазі. Тому його вибір – завдання непросте. Здається парадоксальним, але на вибір чайника багато хто витрачає не менше часу, ніж на покупку холодильника! Зверніть увагу на модель Prime Technics PKP 1745 R. Вона має низку характеристик, які за доступною ціною виводять модель у таблицю лідерів. Серед них - якість, дизайн та преміальні матеріали!
 
Якісний корпус
Чайник Prime Technics PKP 1745 R виконаний із міцних матеріалів. Виробник знайшов ідеальне поєднання сталі та пластику. Зовнішня оболонка із пластику дозволяє забезпечити легкий догляд та додатковутеплоізоляцію. При цьому доступний широкий вибір кольорів для любителів урізноманітнити свій інтер'єр. А внутрішня оболонка - з якісної харчової нержавіючої сталі марки 304. Це означає, що модель має відмінні експлуатаційні показники і може прослужити досить довго.
 
Прихований нагрівач
Щоб чайник Prime Technics PKP 1745 R не страждав від накипу, в ньому нагрівальний елемент захований під днищем. Таке рішення застосовується у більшості сучасних моделей. Крім того, ви отримуєте бонусом поворотну основу з можливістю встановлення чайника під будь-яким кутом.
 
Надійна начинка
Найвідповідальніша частина чайника Prime Technics PKP 1745 R - це контактна група. Вонавиконана компанією Strix, яка постачає елементи для багатьох провідних брендів. Захист від перегріву унеможливлює пошкодження чайника. Є система, яка не дасть увімкнутися без води. Як бачимо, виробник подбав про безпеку та довговічність продукту.

Електрочайник PRIME Technics PKP 1745 R Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Електрочайник PRIME Technics PKP 1745 R в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електрочайники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електрочайники и купити Електрочайник PRIME Technics PKP 1745 R в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Електрочайник PRIME Technics PKP 1745 R

Об `єм 1.5 л
Потужність 2200 Вт
Тип нагрівального елемента Скрытый
Покриття нагрівального елемента Сталь
Матеріал корпусу Пластик/Сталь
Дисплей Нет
Індикація включення Светодиодное
Індикатор рівня води Есть
Фільтр От накипи
Габарити (ВхШхГ) 24 х 22.8 х 15.5 см
Вага 0,91 кг
Колір Бордовый

* Технічні характеристики Електрочайник PRIME Technics PKP 1745 R можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Електрочайник PRIME Technics PKP 1745 R

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на PRIME Technics PKP 1745 R

Код товару: 255533
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 255532
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 255528
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →