Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

PRIME Technics PKG 1765 W

Код товару: 326302
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Prime Technics
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електрочайники PRIME Technics PKG 1765 W

PRIME Technics PKP 1765 O – сучасний електрочайник, який стане стильним доповненням будь-якої кухні та вірним помічником для будь-якої господині.

Ціна: 1548 грн
шт

Опис товару PRIME Technics PKG 1765 W

 PRIME Technics PKP 1765 O – сучасний електрочайник, який стане стильним доповненням будь-якої кухні та вірним помічником для будь-якої господині. Завдяки великому об'єму ви зможете за один раз закип'ятити 1,7 літра води, щоб порадувати всю сім'ю або велику компанію запашною кавою або смачним чаєм. Висока якість виробу забезпечить ефективну та тривалу експлуатацію цього виробу. Електрочайник PRIME Technics PKP 1765 O має потужність нагрівання 2200 Вт. У даній моделі для комфортної та безпечної експлуатації передбачено захист від перегріву, автоматичне відключення при закипанні води та індикатор рівня води всередині. Нагрівальний елемент у даній моделі прихований. Підставка обертається на 360 градусів, що дозволяє забезпечити легкий доступ до ручки чайника з усіх боків та перешкоджає заплутуванню дротів.

PRIME Technics PKG 1765 W Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити PRIME Technics PKG 1765 W в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електрочайники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електрочайники и купити PRIME Technics PKG 1765 W в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару PRIME Technics PKG 1765 W

Об `єм 1.7
Потужність 2200
Тип нагрівального елемента диск
Матеріал корпусу Нержавеющая сталь
Пластик
Тип Электрочайник
Підставка +
Підсвічування +
Терморегулятор +
Габарити (ВхШхГ) 24 х 20 х 19.4 см

Колір Белый

* Технічні характеристики PRIME Technics PKG 1765 W можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - PRIME Technics PKG 1765 W

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на PRIME Technics PKG 1765 W

Код товару: 6198
На замовлення, 1-3 дні
Braun WK 300 Red 1591 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →