Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Плойка PRIME Technics PHS 278 TB

Код товару: 209369
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Prime Technics
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Прилади для укладання волосся Плойка PRIME Technics PHS 278 TB

Праска для волосся • потужність: 45 Вт • швидкостей: 8 • температурних режимів: 80-200 • нагрівальний елемент: титан • ширина пластин: 27 мм

Ціна: 1032 грн
шт

Опис товару Плойка PRIME Technics PHS 278 TB

Все, що потрібно для бездоганного зовнішнього вигляду

Бажаєте мати бездоганний зовнішній вигляд? Тоді стайлер Prime Technics PHS 278 TB це те, що потрібно. За допомогою цього не хитрого апарату ви зможете робити бездоганні укладання, не побоюючись при цьому пошкодити волосся. Зручне механічне керування зробить експлуатацію стайлера максимально комфортною та зручною. При цьому не складна конструкція значно менше ламатиметься.
Робочі характеристики Prime Technics PHS 278 TB

Стайлер має потужність 45 Вт. Цього цілком достатньо, щоб ефективно працювати з будь-яким волоссям і створювати справжні шедеври. Апарат має 8 температурних режимів, які користувач може вибирати залежно від потрібногорезультату та типу волосся. Крім цього сучасні пластини плавно ковзають по волоссю, не пересушуючи і не пошкоджуючи його.
Приємні особливості

Prime Technics PHS 278 TB відмінно підходить для випрямлення волосся. Широкі пластини захоплюють велику площу та забезпечують ефективну роботу за будь-яких умов. Титанове покриття швидко досягає потрібної температури, яка рівномірно розподіляється по всій площі пластин.
Зовнішні характеристики

На особливу увагу заслуговує дизайн стайлера. Зручна форма дозволяє комфортно тримати апарат у руці, не відчуваючи дискомфорт навіть після тривалого використання. При цьому невеликі розміри дозволяють легко транспортувати апарат, поклавши його вневелику сумку. Для зберігання можна використовувати спеціальну петлю для підвішування, а довгий 3-метровий шнур подарує повну свободу дій під час роботи.

Плойка PRIME Technics PHS 278 TB Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Плойка PRIME Technics PHS 278 TB в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Прилади для укладання волосся купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Прилади для укладання волосся и купити Плойка PRIME Technics PHS 278 TB в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Плойка PRIME Technics PHS 278 TB

Тип Випрямляч
Максимальна температура нагріву від 80 °C до 200 °C /
Кількість режимів 8 шт
Потужність 45 Вт
Керамічне покриття насадок Є
Матеріал покриття Петля для підвішування

Поворот шнура на 360 °
Довжина мережевого шнура 3 м
Особливості 27 мм
Час нагріву 30 сек
Захисний замок Є
Автоматичне вимикання Є

* Технічні характеристики Плойка PRIME Technics PHS 278 TB можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Плойка PRIME Technics PHS 278 TB

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на PRIME Technics PHS 278 TB

Код товару: 310913
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 97192
На замовлення, 1-3 дні
Rotex RHC360-C 1075 грн
Код товару: 133825
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →