Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Змішувач PRIME Technics PHB 401 PW

Код товару: 161949
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Prime Technics
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Змішувачі Змішувач PRIME Technics PHB 401 PW

Занурювальний блендер • потужність: 300 Вт • насадок: 1

Ціна: 903 грн
шт

Опис товару Змішувач PRIME Technics PHB 401 PW

Блендер PRIME Technics PHB 401 PWPrime Technics – функціональний занурювальний блендер, оснащений зручною мірною склянкою, забезпечить якісну обробку різноманітних продуктів та дозволить принести новизну у повсякденний домашній раціон. Завдяки потужності 300 Вт змішування, збивання інгредієнтів не займе багато часу, і Ви сміливо зможете експериментувати з унікальними рецептами. Якщо Ви любите солодощі, домашню випічку та десерти насадка-віночок з легкістю зб'є вершки, мус, кондитерський крем і приготує рідке тісто для млинців або здоби. Міцний ніж із нержавіючої сталі в основній насадці ефективно впорається з подрібненням більш твердих продуктів і чудово виконає основну функцію блендера- Перетворення інгредієнтів у пюре. Універсальний кухонний помічник виконаний із міцних матеріалів. Завдяки компактним розмірам можна легко зберігати прилад у будь-якому доступному місці – на полиці або в кухонній шафі. Занурювальний блендер – це ручка, в якій знаходиться двигун, та набір різноманітних насадок. Ручку ще називають "ногою". Працювати таким блендером можна в будь-якому посуді - і в склянці, яка йде в комплекті, і в каструлі, і в тарілці. Занурювальний блендер доводиться постійно тримати в руках на відміну стаціонарного. Хтось називає це мінусом, але треба зауважити, що довго їм не працюють – за хвилину-другу їм можна змішати все, що потрібно. Це з лишком компенсується тим, щостаціонарний блендер займає чимало місця на кухні, а занурювальної можна швидко прибрати в шафку або повісити на кронштейн.

Змішувач PRIME Technics PHB 401 PW Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Змішувач PRIME Technics PHB 401 PW в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Змішувачі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Змішувачі и купити Змішувач PRIME Technics PHB 401 PW в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Змішувач PRIME Technics PHB 401 PW

Тип блендера Занурювальний
Потік швидкостей Плавне регулювання
Потужність (BT) 300 Вт
Форсунки Ніжка блендер
Шліфування Ні
Імпульсний режим Є
Матеріал корпусу Пластик
Матеріал підводної частини Пластик
Отвір для інгредієнтів Пластик
Шнур 110 см
додаткова інформація Об'єм, л 0.55
Забарвлення Білий

* Технічні характеристики Змішувач PRIME Technics PHB 401 PW можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Змішувач PRIME Technics PHB 401 PW

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на PRIME Technics PHB 401 PW

Код товару: 266147
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 266148
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 311291
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →