Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Електрична піч PRIME Technics PEO 4005 BE

Код товару: 213436
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Prime Technics
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електричні печі Електрична піч PRIME Technics PEO 4005 BE

Представлена ​​модель чудово підходить для тих, хто цінує в техніці якість та довговічність. Prime Technics PEO 4005 поєднує в собі найкращі характеристики та стильний дизайн, а ціна цієї моделі дозволяє придбати її максимально вигідно для кожного користувача. Завдяки набору хороших технологій дана піч дозволяє максимально спростити процес приготування їжі або підготовки деяких продуктів до вживання. За рахунок таких можливостей користувач економить багато часу, не відволікаючись на додаткові турботи на кухні.

Ціна: 2752 грн
шт

Опис товару Електрична піч PRIME Technics PEO 4005 BE

 Однією з переваг даної електричної печі є її дизайн. Корпус виконаний із міцних матеріалів та здатний порадувати своєю лаконічністю. Жодних зайвих деталей – тільки всі потрібні елементи управління для простої та швидкої взаємодії з пристроєм. Міцні ніжки, на яких тримається агрегат, запобігають зайвому ковзанню, що забезпечує комфортніше користування. Такі рішення дозволяють придбати не тільки практичний, а й стильний пристрій, який гармонійно впишеться в інтер'єр кожної кухні. Відмінні характеристики Крім гарного дизайну, Prime Technics PEO 4005 також вражає і функціоналом. Працює вона у трьох різних режимах, завдяки чому користувачможе урізноманітнити способи обробки продуктів: • верхнє нагрівання; • нижнє нагрівання; • верхнє + нижнє нагрівання. Об'єм камери становить 40 літрів, як і у більшості сучасних моделей. Щоб поміщати продукти всередину камери було комфортніше, в Prime Technics PEO 4005 є деко та грати для запікання м'яса, риби, овочів тощо.

Електрична піч PRIME Technics PEO 4005 BE Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Електрична піч PRIME Technics PEO 4005 BE в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електричні печі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електричні печі и купити Електрична піч PRIME Technics PEO 4005 BE в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Електрична піч PRIME Technics PEO 4005 BE

Об'єм камери 40
Тип керування Механічне
Потужність 1300
Кількість режимів приготування 3
Програми Гриль:
є
Дисплей Ні
Таймер 90 хвилин
Звуковий сигнал Є
Напруга 220 В
Габарити (ВхШхГ) Ширина, см:
57,5

Глибина, див:
36

Висота, см:
30

* Технічні характеристики Електрична піч PRIME Technics PEO 4005 BE можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Електрична піч PRIME Technics PEO 4005 BE

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на PRIME Technics PEO 4005 BE

Код товару: 141093
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 337007
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 326260
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →