Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Масляний обігрівач PRIME Technics HMR 1121

Код товару: 342310
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Prime Technics
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Масляні обігрівачі Масляний обігрівач PRIME Technics HMR 1121

Масляний обігрівач PRIME Technics HMR 1121 - масляний підлоговий радіатор, який відрізняється продуктивністю, довговічністю і надійністю.

Ціна: 4601 грн
шт

Опис товару Масляний обігрівач PRIME Technics HMR 1121

Масляний обігрівач PRIME Technics HMR 1121 - масляний підлоговий радіатор, який відрізняється продуктивністю, довговічністю і надійністю.
 
Ця модель має оптимальне співвідношення ціни та якості. Завдяки швидкому та безшумному обігріву ви зможете насолоджуватися теплом та затишком вашого будинку в холодну пору року та в періоди міжсезоння.
 
Обігрівач потужністю 2300 Вт складається з 11 секцій і підходить для обігріву житлових або офісних приміщень площею до 24 квадратних метрів. Секції радіатора добре нагріваються і у вимкненому стані продовжують деякий час віддавати тепло, що дозволяє знизити витрати електроенергії.
 
Пристрій оснащенийповоротним регулятором потужності (1000, 1300 та 2300 Вт) та термостатом, робота якого регулюється за допомогою механічного поворотного перемикача. Обігрівач підтримує задану температуру. Як тільки вона досягне заданого рівня, пристрій автоматично вимикається. Коли температура в приміщенні знижується, обігрівач вмикається автоматично та продовжує роботу.
 
Для безпечної роботи масляний радіатор  обладнаний системою захисту від перегріву та датчиком, який відключає прилад у разі перекидання, що продовжує термін служби обігрівача та унеможливлює виникнення пожежонебезпечних ситуацій.
 
У приладу є зручна ручка длябезпечного переміщення та відсіком для зберігання шнура, надійні коліщатка покращують мобільність радіатора. Довжина шнура становить 1.5 метра.

Масляний обігрівач PRIME Technics HMR 1121 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Масляний обігрівач PRIME Technics HMR 1121 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Масляні обігрівачі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Масляні обігрівачі и купити Масляний обігрівач PRIME Technics HMR 1121 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Масляний обігрівач PRIME Technics HMR 1121

Тип Масляный
Опалювальна потужність 2300 Вт
Площа опалення 24 м²
Напруга 230 В
Термостат Есть
КОНТРОЛЬ Механическое
Параметри встановлення Напольный
Захисні функції Датчик опрокидывания
Защита от перегрева
додаткова інформація Количество секций: 11
Количество уровней мощности: 3
Вид нагревательного элемента: трубчатый (ТЭН)
Регулятор мощности
Ручка для перемещения
Отсек для хранения шнура
Розміри (SHHVKHT) 23.7 x 63 х 49 см
Вага 10 кг

* Технічні характеристики Масляний обігрівач PRIME Technics HMR 1121 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Масляний обігрівач PRIME Technics HMR 1121

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на PRIME Technics HMR 1121

Код товару: 345393
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 340320
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 348459
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →