Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бінокль Praktica Pioneer 10x42 WP

Код товару: 165870
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Praktica
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Бінокль Бінокль Praktica Pioneer 10x42 WP

Збільшення: 10 x
Тип збільшення: фіксоване
Діаметр об'єктива: 42 мм

Ціна: 7830 грн
шт

Опис товару Бінокль Praktica Pioneer 10x42 WP

Бінокль Pioneer 10x42 WP від ​​німецького бренду Praktica має полегшену конструкцію на відкритих петлях і, незважаючи на солідну апертуру 42 мм, є досить компактним і допускає утримання однією рукою. Однак тим, хто планує стаціонарні спостереження, рекомендовано ставити прилад на штатив: довго тримати на вазі 0.6 кг буде некомфортно, та й на якості картинки можуть позначитися вібрації рук.

Модель зібрана за оптичною схемою Roof (з прямими тубусами), матеріалом для виготовлення призм є барієвий крон ВАК4. Усі виконавчі поверхні оптичних елементів мають багатошарове просвітлення; на "даху" призм нанесено фазорегулююче покриття. Використання для лінз і призм найбільшвідповідних сортів скла та подальша обробка оптики забезпечують бездоганну якість зображення.

Оптика бінокля Praktica Pioneer 10x42 генерує 10-кратне збільшення; об'єктиви досить світлосильні для спостережень протягом усього світлового дня. Реальний кут огляду пристрою – понад 6°, необхідна для чіткого фокусування дистанція – 4 м і надалі. Правий окуляр оснащений механізмом підстроювання діоптрій (±4D), відстань між тубусами також регулюється (від 56мм), але діапазон розрахований лише на дорослих користувачів

Полікарбонатний корпус приладу ретельно ущільнений, облицьований нековзним матеріалом та заповнений інертним газом: це запобігає запотіванню оптики тагарантує захист від попадання зовні вологи та пилу.

Перелічені властивості характеризують модель як універсальний бінокль, здатний вирішити буденні завдання мисливця, орнітолога, натураліста, туриста та спортивного вболівальника.

Бінокль Praktica Pioneer 10x42 WP Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бінокль Praktica Pioneer 10x42 WP в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Бінокль купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Бінокль и купити Бінокль Praktica Pioneer 10x42 WP в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бінокль Praktica Pioneer 10x42 WP

Тип Бінокль
Частота наближення 10 x
Особливості • висувні наочники
• кріплення на штатив
• з'єднання «відкритий міст»
• фазова корекція
Захист • водонепроникність
• газонаповнення
Тип дизайну Roof
додаткові характеристики Фокусування: центральне
Межа фокусування від: 4 м
Поле зору на 1000м: 106 м
Кутове поле зору: 6.1°

* Технічні характеристики Бінокль Praktica Pioneer 10x42 WP можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бінокль Praktica Pioneer 10x42 WP

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Praktica Pioneer 10x42 WP

Код товару: 231210
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 231211
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 184866
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (18)

Дивитись всі топові товари →