Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бінокль Praktica Marine Charter 7x50 White

Код товару: 165865
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Praktica
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Бінокль Бінокль Praktica Marine Charter 7x50 White

Бінокль Praktica Marine Charter 7x50 відноситься до так званих морських біноклів, які мають низку переваг. Крім повного водозахисту та заповнення корпусу азотом, всі морські біноклі обов'язково мають яскраве помітне забарвлення корпусу, щоб при падінні у воду його легко було виявити.

Ціна: 5891 грн
шт

Опис товару Бінокль Praktica Marine Charter 7x50 White

Бінокль Praktica Marine Charter 7x50 White відноситься до так званих морських біноклів, які мають низку переваг. Крім повного водозахисту та заповнення корпусу азотом, всі морські біноклі обов'язково мають яскраве помітне забарвлення корпусу, щоб при падінні у воду його легко було виявити. При цьому ремені у таких біноклів не тонучі. Мала кратність дозволяє отримати широке поле зору, велику світлосилу і сприяє стабільності зображення навіть при спостереженнях з судна, що гойдається на воді.

Подібно до багатьох світових лідерів у виробництві оптики, донедавна компанія Praktica була більш відома, як виробник високоякісних фотокамер. Заснована у 1949 році у Дрездені(Східна Німеччина), компанія випустила понад 100 різних моделей фотокамер, досі продовжуючи отримувати нагороди за інноваційність та якість продукції. Сьогодні Praktica розширила асортимент, Вдало використовуючи багаторічний досвід розробки оптичних приладів, Praktica зайняла гідне місце серед виробників спортивної оптики найвищого класу.

Будучи впевненою у якості та надійності своєї продукції, компанія Praktica надає повну гарантію на всі свої оптичні прилади протягом 25 років.

Основною перевагою Marine Charter 7x50 White є його повна волого та пилозахищеність. Клас водозахисту IPX7 забезпечує водозахист на глибині 1 метр протягом півгодини. Широкий тазручний ремінь утримуватиметься на поверхні води, не даючи біноклю повністю зануритися у воду. Внутрішнє заповнення корпусу азотом запобігає запотіванню оптики зсередини та внутрішню корозію.

Бінокль має досить масивний корпус для встановлення великих призм конструкції Porro, проте при цьому важить лише 1 кілограм, будучи одним із найлегших у своєму класі. Великі призми в комбінації з ширококутними окулярами дають широке поле зору, стереоскопічні зображення, і не обрізають світловий пучок. Повне багатошарове просвітлення в зелених та фіолетових тонах має високу інтенсивність та сприяє максимальній пропускній здатності світла.

Бінокль Praktica Marine Charter 7x50 White Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бінокль Praktica Marine Charter 7x50 White в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Бінокль купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Бінокль и купити Бінокль Praktica Marine Charter 7x50 White в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бінокль Praktica Marine Charter 7x50 White

Тип Бінокль
Частота наближення 7кс
Особливості Лінзи: повне багатошарове просвітлення лінз (Fully Multi coated)
Додаткові кріплення: кріплення штативу
Наочники: такі, що складаються Fold Down
Корпус: полікарбонат з протиковзким гумовим покриттям
Фокусування: центральним колесом та діоптрійним підстроюванням на окулярі
Інтервал діоптрійного наведення: +5/-5
Регулювання міжзоряної відстані, мм: 56-74
Захист Вологозахищені
Газонаповнені
Ударостійкі
Тип дизайну Porro
додаткові характеристики Світлосила: 50.98
Мінімальна відстань фокусування, м: 6
Поле зору м/1000 м: 118
Корекція діоптрії: +5/-5
Регулювання міжосьової відстані, мм: 56-74

* Технічні характеристики Бінокль Praktica Marine Charter 7x50 White можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бінокль Praktica Marine Charter 7x50 White

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Praktica Marine Charter 7x50 White

Код товару: 318511
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 339843
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 339849
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →