Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Портативна газова туристична плита Homelux ad-cg001

Код товару: 346110
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Homelux
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Туристичні газові пальники Портативна газова туристична плита Homelux ad-cg001

П'єзорозпалювання: Так
Типи палива: Газ
Стан: Новий
З'єднання балона: Цангові

Ціна: 1075 грн
шт

Опис товару Портативна газова туристична плита Homelux ad-cg001

 Надійний пальник печі: високоефективна головка пальника із сплаву забезпечує достатнє горіння, стабільне полум'я та точний контроль полум'я. Регулювання регулювання для налаштування бажаного розміру полум'я. З меншими втратами тепла та чудовою стійкістю до вітру це найкращий газовий пальник для приготування їжі на відкритому повітрі.

П'єзоелектричне розпалювання: портативна похідна піч від Homelux оснащена п'єзоелектричним розпалюванням. Жодних сірників або запальничок не потрібно. Ви можете використовувати різні каструлі діаметром менше 26 см, щоб задовольнити всі ваші потреби у приготуванні їжі, тому ви можете робити все, що захочете, на відкритому повітрі.
Безпечна конструкція: наша портативна газова плита виготовлена ​​із високоякісного металу для захисту самої похідної плити. Ця плита має вбудований вибухозахисний пристрій. Якщо тиск у газовому балоні надто високий, газовий балон автоматично вимикається для забезпечення безпечного використання. Конструкція важеля блокування газового картриджа, відсутність подачі газу без натискання на важіль для запобігання витоку газу.
Простота у використанні та очищенні: плита просять у встановленні та використанні, кожен може швидко приступити до роботи, просто помістіть бутанове газове паливо в слот і закрийте його.
Предмети першої необхідності для кемпінгу та туризму: портативна похідна бутанова піч необхідна для будь-якого походу. Розмір нашої портативної газової плити 34х27х7 см, тому ви можете взяти її з собою куди завгодно. Ця бутана плита має жорсткий чохол для перенесення, що означає, що цей пристрій особливо портативно! Пекти досить мала, щоб її можна було легко взяти з собою в будь-який похід.

Портативна газова туристична плита Homelux ad-cg001 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Портативна газова туристична плита Homelux ad-cg001 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Туристичні газові пальники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Туристичні газові пальники и купити Портативна газова туристична плита Homelux ad-cg001 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Портативна газова туристична плита Homelux ad-cg001

Тип палива газ
Витрати палива 220 г/год
Тип плита
Регулятор температури так
Обладнання пальник 1 шт
додаткові характеристики температура: 700 °C
Забарвлення чорний
Тип з'єднання цангове
П'єзжіг так
Розміри 34 х 27 х 7 см
Кількість пальників 1 шт.

* Технічні характеристики Портативна газова туристична плита Homelux ad-cg001 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Портативна газова туристична плита Homelux ad-cg001

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Портативна газова туристична плита Homelux ad-cg001

Код товару: 346939
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 360178
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 360182
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →