Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бойлер POLARIS STREAM IDF 50V/H

Код товару: 206757
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Polaris
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Котли Бойлер POLARIS STREAM IDF 50V/H

Тип: накопичувальний; Джерело енергії: електромережа; Об'єм бака (л): 50; Живлення: 220 В (1 фаза); Потужність (Вт): 2500; Органи управління: спереду; Підключення труб залежить від установки; Габарити (см): 89.8x38x27;

Ціна: 9890 грн
шт

Опис товару Бойлер POLARIS STREAM IDF 50V/H

Накопичувальний електричний водонагрівач Polaris STREAM IDF V/H здатний нагрівати великий об'єм води та в автоматичному режимі підтримувати необхідний температурний режим.

Одна з головних переваг водонагрівача Polaris STREAM IDF V/H — його економічність, яку забезпечує відмінна теплоізоляція CSS III, що дозволяє воді протягом тривалого часу залишатися гарячою.

Відмінна ергономіка
Корпус водонагрівача Polaris STREAM IDF V/H має плоску форму, що є величезною перевагою при встановленні водонагрівача малогабаритних приміщеннях. Водонагрівач можна встановлювати як у вертикальному, так і в горизонтальному положенні.

Бак з нержавіючої сталі
Внутрішні стінки бака нагрівача виготовлені із нержавіючої сталі високої якості. Додаткову міцність конструкції забезпечують шви бака, оброблені вольфрамом.

Швидке нагрівання
Від того, який об'єм має бак накопичувального водонагрівача (30, 50, 80 або 100 літрів), безпосередньо залежить і час нагрівання води – 44, 69, 118 та 145 хвилин відповідно.

Мідний ТЕН
Нагрів води забезпечує нагрівальний елемент із міді, який розташований у нижній частині резервуара. Мідь має підвищену теплопровідність, що дає можливість нагрівати воду в рази швидше, ніж стандартний ТЕН з нержавіючої сталі.

3 режими потужності
Регулювати швидкість нагріву води можна шляхомзміни потужності. Усього передбачено три режими: економний – 1 кВт, стандартний – 1.5 кВт та швидке нагрівання – 2.5 кВт.

Надійний термостат
Коли температура води в баку піднімається до заданої позначки, електронний термостат вбудованого типу автоматично знеструмлює нагрівальний елемент. Термостат також відповідає за підтримку температурного режиму на необхідному рівні – при втраті температури нагрівальний елемент включається автоматично.

Поліуретанова теплоізоляція
Водонагрівач Polaris STREAM IDF V/H характеризується чудовими теплоізолюючими властивостями завдяки поліуретановій CSS III. Вода протягом тривалого часу залишаєтьсягарячої без включення нагрівального елемента.

Надійний захист
Накопичувальний водонагрівач Polaris STREAM IDF V/H надійно захищений від перегріву та включення без води. Крім того, виробником реалізована система захисту від перепадів тиску, створюваного водою, у вигляді зворотного клапана (постачається в комплекті).

Інтуїтивно зрозуміле управління
Управління водонагрівачем здійснюється за допомогою зручної панелі, на якій розташовані шкали таймера та температури, індикатори обраного рівня потужності, роботи та нагріву, а також кнопки, що відповідають за вибір потужності (ECO та MAX), налаштування температури (дозволяє вносити значення від 40 до 75 градусів), харчування та встановленнятаймера (дає можливість відстрочити старт нагріву води на 2, 4, 8, 12 та 24 години).

Бойлер POLARIS STREAM IDF 50V/H Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бойлер POLARIS STREAM IDF 50V/H в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Котли купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Котли и купити Бойлер POLARIS STREAM IDF 50V/H в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бойлер POLARIS STREAM IDF 50V/H

Тип водонагрівача Накопичувальний
Метод нагрівання Непрямий
Нагріваючий елемент Мокрий ТЕН
Об'єм танка 50 л
Функції терморегулятор
Захист захист від перегріву
захист від включення без води
захист від надлишкового тиску
Внутрішнє покриття танка Нержавіюча сталь
Встановлення Універсальне
Розміри (shhvhgg) 89.8x38x27 см
Вага 12.65 кг
додаткова інформація Дисплей
Органи управління спереду
Підключення труб залежить від установки

* Технічні характеристики Бойлер POLARIS STREAM IDF 50V/H можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бойлер POLARIS STREAM IDF 50V/H

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на POLARIS STREAM IDF 50V/H

Код товару: 62936
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 125419
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 8090
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →