Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Порохотяг Polaris PVCR 0826

Код товару: 159616
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Polaris
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пилососи Порохотяг Polaris PVCR 0826

Тип: робота; Прибирання: сухе; Пилозбірник: система циклон; Об'єм пилозбірника (л): 0.5; Фільтр тонкого очищення (HEPA); таймер збирання; захист від падінь; сенсор перешкод; заїзд на док-станцію; режим полотера; пульт ДУ; зарядна станція; турбощітка; Рівень шуму (дБ): 60; Живлення: акумулятор

Ціна: 11782 грн
шт

Опис товару Порохотяг Polaris PVCR 0826

 За допомогою робота-пилососа Polaris PVCR 0826 можна проводити чищення різних підлогових покриттів. При цьому присутність людини зовсім не є обов'язковою умовою якісного прибирання. Стильний пилосос із верхньою панеллю зі скла ретельно пропилососить підлогу та зазирне у кожен куточок приміщення.

 
Оптимальні параметри
Представлена ​​модель робота-пилососа має контейнер для збору пилу, об'єм якого становить 0,5 літра. Якщо говорити про потужність даного приладу з погляду показників, які притаманні пристроям даного типу, то 22 Вт цілком достатньо, щоб забезпечити високоякісне прибирання.
 
Джерелом живлення пилососу Polaris PVCR 0826 служитьлітій-іонна акумуляторна батарея ємністю 2600 мАг. Час, необхідний повну зарядку АКБ, становить 5 годин. При цьому пилосос може безперервно працювати від батареї протягом 200 хвилин.
 
2 способи заряджання акумулятора
Користувач може обмежитися зарядкою АКБ від адаптера, або скористатися зарядною базою. У цьому випадку пилосос автоматично визначатиме як необхідність здійснення зарядки, так і розташування станції-приставки. Після завершення прибирання пристрій також повертається на базу.
 
2 в 1: сухе та вологе прибирання
Конструкція даного робота-пилососа передбачає наявність резервуара для води, вмістякого прилад використовує за півгодини вологого прибирання. Виробник рекомендує використовувати для вологого прибирання коротку програму.
 
4 режими збирання
Пилосос запрограмований проводити прибирання у чотири етапи, зміна яких відбувається в автоматичному режимі:
 
«Локальне прибирання». Пристрій прибирає лише невелику ділянку приміщення, площа якого не перевищує 1х0,5 метра.
«Вздовж стін». Polaris PVCR 0826 проводить збирання вздовж усіх стін.
«Звичайне прибирання». Пилосос активує режим вільного руху.
«Прибирання маленької кімнати». Прилад забирається у приміщенні протягом півгодини.
Прибирання за розкладом
Користувачсамостійно може задавати розклад збирання, використавши можливості дистанційного пульта управління. Пульт ДК дозволяє виставляти таймер та поточний час. На панелі пульта є кнопки запуску та зупинки робочого циклу, а також напрямків руху. Також пульт дистанційного керування оснащений кнопками, що відповідають за активацію режимів «Вздовж стін», «Локальне прибирання» та «Додому», який відправляє пилосос до станції зарядки.
 
Всі переваги технології «циклон» та НЕРА-фільтрації
Всередині циклону створюється вихровий потік повітря, інерція якого відкидає частинки зібраного пилу до стінок камери, а потім сміття потрапляє в контейнер-пилозбірник. Повітря, якевиходить із пилососу, очищений на 99,97%. Настільки високий показник очищення забезпечує особливий вид фільтра - НЕРА (High Efficiency Particulate Absorbing), що розшифровується як система високоефективного утримання завислих частинок. Представлений пилосос оснащений загалом трьома фільтрами, первинним, поролоновим та НЕРА, які здатні утримувати також шерсть тварин та пилок рослин.
 
Циклонна технологія характерна тим, що сприяє підтримці постійної сили всмоктування, яка у традиційних пилососів, які використовують мішки для збирання пилу, поступово слабшає. Двигун циклонного пилососа працює стабільно і в щадному режимі, що найкраще позначається на його термініслужби.
 
Зручність експлуатації
Функціонал пилососа включає найкращі інженерні рішення, покликані полегшити процес використання пристрою та зробити його роботу максимально ефективною. Це індикатор заповнення контейнера для збирання пилу, і оптичний датчик висоти, і основна електрична турбощітка, а також додаткові бічні щітки. Модель Polaris PVCR 0826 оснащена колесами, що амортизують, що дозволяють пристрою вільно пересуватися навіть по нерівній поверхні, а також захисним прогумованим бампером. Слід зазначити і акустичний комфорт, який забезпечує прилад: шум, що видається пилососом у процесі збирання, не перевищує 60 Дб, що дуже близько до гучностізвуку звичайної розмовної мови.
 
Відмінна комплектація
Комплект робота-пилососа складається з пилозбірного контейнера, резервуара для води, необхідного для вологого прибирання, акумуляторної батареї, зарядних пристроїв у вигляді адаптера та бази-приставки, бічних щіток у кількості 2 штук, фільтра та НЕРА-фільтра, пульта дистанційного керування та посібники з експлуатації пристрою.

Порохотяг Polaris PVCR 0826 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Порохотяг Polaris PVCR 0826 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пилососи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пилососи и купити Порохотяг Polaris PVCR 0826 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Порохотяг Polaris PVCR 0826

Тип прибирання Суха
Система фільтрації НЕРА
Тип вакуумного очищувача Колба
Об'єм пилососного очищувача 0.5 л
споживана потужність Акумулятор
Турбо Є
Рівень шуму 60 дБ
Додаткові форсунки включені Дві бічні щітки
додаткова інформація Час роботи 200 хв
Час заряджання 5 год
Функції та можливості таймер збирання
захист від падінь
сенсор перешкод
заїзд на док-станцію
режим полотера
Забарвлення Рожевий
Розміри 7.6x31x31 см

* Технічні характеристики Порохотяг Polaris PVCR 0826 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Порохотяг Polaris PVCR 0826

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Polaris PVCR 0826

Код товару: 233092
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 357442
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 301828
На замовлення, 1-3 дні
Rowenta RO 7481EA 12298 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →