Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Зволожувач повітря Polaris PUH 0545 D

Код товару: 158361
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Polaris
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Зволожувачі повітря Зволожувач повітря Polaris PUH 0545 D

Тип зволожувача: ультразвуковий
Функції: ароматизація
Площа: 45 кв.м
Місткість: 5 л

Ціна: 3784 грн
шт

Опис товару Зволожувач повітря Polaris PUH 0545 D

 Автоматичний контроль вологості

Зволожувач повітря PUH 0545D від компанії POLARIS оснащений системою автоматичного підтримання заданого рівня вологості. Керування пристроєм здійснюється за допомогою сенсорної панелі або пульта дистанційного керування. На багатофункціональному дисплеї відображається вся необхідна інформація, включаючи дані про температуру та рівень вологості. Також представлена ​​модель має можливість використання ароматичних масел.

Презентабельний дизайн

Дизайн даного зволожувача нічим не поступається тій якості збирання своєї продукції, яку забезпечує компанія POLARIS. Передня панель корпусу стилізована під дерево кольору венге. Цядеталь надає пристрою індивідуальності та перетворює на перший погляд простий зволожувач у дизайнерське рішення.

Керамічний фільтр

Зволожувач POLARIS PUH 0545D обладнаний керамічним фільтром, що замінюється, для очищення води, для якого характерна висока ефективність. Завдяки цьому елементу, який дезінфікує та пом'якшує воду, а також видаляє з неї різні домішки, прилад прослужить набагато довше.

Зовнішній гігрометр

У даній моделі застосовується виносний електронний гігрометр, завдяки якому вимірювання рівня вологості стало ще точнішим.

Автоматичне відключення та таймер

За відсутності в резервуарі води зволожувач автоматичновимикається. Таймер дозволяє встановити час відключення пристрою з відстрочкою на 12 годин.

Оптимальні характеристики

Об'єм ємності для води розрахований на 5 літрів, а потужність POLARIS PUH 0545D складає всього 30 Вт. При витраті 400 мл води на годину представлений пристрій здатний ефективно зволожити повітря в приміщенні площею до 45 м2. Зволожувач може безперервно працювати, не вимагаючи дозаправки протягом 45 годин.

Зволожувач повітря Polaris PUH 0545 D Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Зволожувач повітря Polaris PUH 0545 D в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Зволожувачі повітря купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Зволожувачі повітря и купити Зволожувач повітря Polaris PUH 0545 D в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Зволожувач повітря Polaris PUH 0545 D

Площа приміщення 45 кв.м
Метод зволоження ультразвуковий
Функціональні можливості автоматичне вимкнення, блокування включення за відсутності води, таймер, пульт дистанційного керування, дисплей, індикатор вологості в приміщенні, фільтр очищення води
Обладнання Місткість резервуару для води 5 л
Витрата води 400 мл/год

* Технічні характеристики Зволожувач повітря Polaris PUH 0545 D можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Зволожувач повітря Polaris PUH 0545 D

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Polaris PUH 0545 D

Код товару: 310506
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 216164
На замовлення, 1-3 дні
ECG AH D501 T 3870 грн
Код товару: 158149
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →