Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Праска POLARIS PIR 2481K

Код товару: 139644
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Polaris
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Праски Праска POLARIS PIR 2481K

Праска з парою • підошва: кераміка PRO 5 Ceramic • потужність: 2400 Вт • вага: 1,07 кг

Ціна: 1548 грн
шт

Опис товару Праска POLARIS PIR 2481K

КЛЮЧОВІ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Високоякісна праска POLARIS стане ідеальним рішенням для повсякденного використання. Маючи потужність 2400 Вт, він забезпечує якісне та швидке прасування одягу з різних видів тканини, справляється з найскладнішими складками. Електроприлад оснащений керамічною підошвою, яка відрізняється швидким нагріванням та рівномірним розподілом тепла по всій поверхні.
ЗОВНІШНІЙ ВИГЛЯД
POLARIS PIR 2481K отримав корпус із міцною конструкцією, виконаний у чорно-синьому забарвленні. Ергономічна рукоятка забезпечує міцний хват та зручність експлуатації. На корпусі розташований індикатор нагріву, завдяки якому ви завжди знатимете, коли праска готова до роботи. Такожтут передбачено регулятор подачі пари, завдяки якому ви завжди зможете змінювати потужність пари під час роботи з різними тканинами.
ОСОБЛИВОСТІ РОБОТИ
Для того щоб ви щоразу отримували ідеальний результат, виробником передбачено низку додаткових можливостей. У моделі передбачений спрей для розбризкування води, який можна використовувати для сильних складок. Постійна подача пари буде ідеальним рішенням для знезараження постільної білизни та іншого одягу. Вона виробляється із щільністю 45 г/хв. Використовуйте вертикальне відпарювання для розгладження штор, костюмів, пальт та інших виробів. Також у прасці є паровий удар, який допомагає справлятися з самими.твердими складками. Його сила складає 145 г/хв.
ДОДАТКОВІ ОСОБЛИВОСТІ
У POLARIS PIR 2481K передбачена система «крапля-стоп», завдяки якій під час прасування жодна крапля не впаде на тканину. Це забезпечує високу якість та дбайливе прасування делікатних виробів з шовку та інших тканин. Завдяки системі anticalc електроприлад прослужить вам довго та стабільно. Крім того, в ньому передбачено самоочищення від накипу, яке суттєво спрощує догляд за праскою.

Праска POLARIS PIR 2481K Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Праска POLARIS PIR 2481K в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Праски купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Праски и купити Праска POLARIS PIR 2481K в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Праска POLARIS PIR 2481K

Потужність 2400 Вт
Підошва PRO 5 Ceramic
Постійне постачання пари 45 г/хв.
Паровий удар 145 г/хв.
Функція розпилення Є
Можливість сухого прасування Є
Автоматичне відключення ні
Система захисту від накипу Є
Система самоочіщення Є
Протикрапельна система Є
Насадка для делікатних тканин ні
Індикатор нагріву Світлодіодне
Вертикальна пара Є
Вага 1.07 кг

* Технічні характеристики Праска POLARIS PIR 2481K можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Праска POLARIS PIR 2481K

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на POLARIS PIR 2481K

Код товару: 311649
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 209375
На замовлення, 1-3 дні
Grunhelm EI9518C 1591 грн
Код товару: 302429
На замовлення, 1-3 дні
BRAUN SI 1080 VI 1591 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →