Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Пляшка для води спортивна SP-Planeta Бочонок 2200 мл FI-7155 Помаранчева

Код товару: 218921
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: SP-Planeta
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Термос і пляшки Пляшка для води спортивна SP-Planeta Бочонок 2200 мл FI-7155 Помаранчева

PE, кольори в асортименті

Ціна: 450 грн
шт

Опис товару Пляшка для води спортивна SP-Planeta Бочонок 2200 мл FI-7155 Помаранчева

 Матеріал: поліетилен (PE), поліпропілен (PP).

Обсяг:2200 мл.
Колір: червоний, синій, зелений, оранжевий.
Призначення: для зберігання великої кількості води.
 
Якщо на тренуванні вам не вистачає води, то, можливо, є сенс брати з собою більший запас? Для цієї мети ідеально підійде зручна, містка спортивна пляшка для води SP-Planeta Бочонок FI-7155 мл. В інтернет-магазині «Планета Спорт» її можна купити оптом або в роздріб з доставкою по Україні.
 
Призначення
Людина втрачає воду навіть під час відпочинку на дивані, якщо ж вона займається якоюсь фізичною діяльністю, то втрати зростають. При цьому чим вище інтенсивність тренування, тим більшийризик зневоднення та пов'язаних з ним неприємностей – розсіяна увага, головний біль, порушення метаболізму. Відповідно і ефективність тренування прагне нуля.
 
Спортивна пляшка «Боченя» вирішує цю проблему – її обсяг перевищує денну норму споживання води, тому її, безумовно, вистачить для відновлення водного балансу організму. Вона ідеально підійде всім, хто займається видами спорту, що передбачають значне навантаження та високий темп виконання вправ – бодібілдинг, кросфіт, динамічні фізичні вправи на відкритому повітрі.
 
Більш того, завдяки своїй формі та обсягу, цю пляшку можна використовувати як спортивнийінвентар, вправляючись з яким можна провести ряд вправ як з справжнісінькою гирей, вагу якої можна регулювати самостійно!
 
Опис
Корпус пляшки виготовлений литтям під тиском, що дозволило надати йому форму барила з боковою рукояттю. Завдяки цьому вона дуже зручна у транспортуванні. Кришка з різьбленням та силіконовим ущільнювачем забезпечує відмінну герметичність та не дає воді протікати. За допомогою нейлонового ремінця вона прикріплена до шийки пляшки, тому її неможливо втратити. Для виготовлення аксесуара використовується харчовий поліетилен (ємність) та поліпропілен (кришка). Це міцні синтетичні матеріали, які не впливають на смак води.абсолютно безпечні для здоров'я та стійкі до механічних пошкоджень.

Пляшка для води спортивна SP-Planeta Бочонок 2200 мл FI-7155 Помаранчева Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Пляшка для води спортивна SP-Planeta Бочонок 2200 мл FI-7155 Помаранчева в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Термос і пляшки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Термос і пляшки и купити Пляшка для води спортивна SP-Planeta Бочонок 2200 мл FI-7155 Помаранчева в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Пляшка для води спортивна SP-Planeta Бочонок 2200 мл FI-7155 Помаранчева

Тип Пляшка для спорту
Об `єм 2200 мл
Матеріал корпусу поліетилен (PE), поліпропілен (PP)
Забарвлення Помаранчева

* Технічні характеристики Пляшка для води спортивна SP-Planeta Бочонок 2200 мл FI-7155 Помаранчева можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Пляшка для води спортивна SP-Planeta Бочонок 2200 мл FI-7155 Помаранчева

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Пляшка для води спортивна SP-Planeta Бочонок 2200 мл FI-7155 Помаранчева

Код товару: 214360
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 214361
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 295646
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (18)

Дивитись всі топові товари →