Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Колонка Philips SB300B/00

Код товару: 111560
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Philips
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Колонки Колонка Philips SB300B/00

Матеріал корпусу: Комбіноване виконання: пластик/метал/гума
Вихідна потужність: 4 Вт

Ціна: 2408 грн
шт

Опис товару Колонка Philips SB300B/00

 Подвійні випромінювачі забезпечують вибуховий бас

Потужність та вражаюча точність відтворення ShoqBox SB300: 1.5-дюймові широкосмугові, спрямовані вперед випромінювачі та великі подвійні випромінювачі з боків акустичної системи забезпечують посилення НЧ. >

Ще яскравіше: різнокольорове підсвічування в ритм музики
Яскраве світло та динамічні баси створять енергійну атмосферу. Пульсуюче різнокольорове підсвічування в ритм музики зробить звучання вражаючим, а вечірку — особливою. Якщо ви віддаєте перевагу танцям у темряві, просто натисніть на перемикач, щоб вимкнути підсвічування.

Стійкість до впливудовкілля: надійність, удароміцність, водонепроникність
Конструкція забезпечує довговічність та стійкість до впливу зовнішнього середовища – пристрій готовий до будь-яких випробувань. АС можна взяти на вулицю чи на природу. Корпус виконаний згідно з жорсткими стандартами водозахисту IPX7, що дозволяє використовувати АС протягом 30 хвилин навіть під водою, на глибині до 1 метра. Завдяки удароміцній конструкції можна не боятися випадково впустити пристрій.

Потужний звук із спрямованого вперед випромінювача
Розмір не впливає на якість звуку. Надійна бездротова портативна АС оснащена широкосмуговим, спрямованим уперед 1.5-дюймовим випромінювачем, який забезпечуєприголомшливу для свого розміру гучність. Напрочуд потужне звучання у зручному компактному корпусі.

Вбудований акумулятор для довгих вечірок
Слухайте музику так голосно, як ви хочете, будь-коли і будь-де. Жодних сплутаних проводів, жодних розеток. Тільки насолода відмінною якістю улюбленої музики завдяки вбудованому акумулятору і свободі рухів.

Бездротова передача звуку через Bluetooth
Bluetooth — надійна та енергоефективна технологія бездротового зв'язку малого радіусу дії, яка дозволяє з легкістю підключати iPod/iPhone/iPad та інші пристрої Bluetooth, наприклад смартфони, планшетні комп'ютери та ноутбуки.Тепер ви зможете без проводів відтворювати на цій акустичній системі улюблену музику та звук під час ігор чи перегляду відео.

Аудіовхід для зручного підключення практично до будь-якого пристрою
Аудіовхід дозволяє відтворювати файли через аудіороз'єм безпосередньо з портативних медіаплеєрів. Крім можливості насолоджуватися улюбленою музикою у чудовій якості на аудіосистемі, підключення через аудіовхід ще й неймовірно зручне — портативний MP3-плеєр можна легко під'єднати через аудіороз'єм.

Колонка Philips SB300B/00 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Колонка Philips SB300B/00 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Колонки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Колонки и купити Колонка Philips SB300B/00 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Колонка Philips SB300B/00

Тип Портативні
Кількість каналів 2.1
Влада 4 Вт
З'єднання Бездротове
Встановлення Універсальна
Інтерфейси 3.5 мм (Mini-Jack)
Bluetooth
microUSB
З'єднувачі 3.5 мм (Mini-Jack)
Підсилювач від Акумулятора
Забарвлення Чорний

* Технічні характеристики Колонка Philips SB300B/00 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Колонка Philips SB300B/00

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Philips SB300B/00

Код товару: 104227
На замовлення, 1-3 дні
Microlab B-70 2623 грн
Код товару: 365632
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 103058
На замовлення, 1-3 дні
Edifier R980T 3483 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →