Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Електробритва чоловіча Philips S 1332/41

Код товару: 154971
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Philips
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електробритви чоловічі Електробритва чоловіча Philips S 1332/41

Плаваюча головка: Є; Час автономної роботи: 45 хв; Бритовна система: Роторна (обертальна); Спосіб гоління: Сухе; Кількість голів для гоління: 3; Живлення: Акумулятор, Мережа;

Ціна: 2795 грн
шт

Опис товару Електробритва чоловіча Philips S 1332/41

 Електробритва Philips S1332/41 – це чудово спроектований пристрій, що дозволяє впоратися з рослинністю на обличчі. Техніка оснащена якісними лезами PowerCut, які мають функцію самозагострення: під час роботи вони взаємодіють таким чином, що відбувається постійна підтримка гостроти різальних елементів. Це гарантує тривалу роботу приладу без необхідності підточування – все відбувається без вашої участі.

 
Даний пристрій зроблено таким, щоб ви могли працювати з ним, докладаючи мінімум зусиль, отримуючи при цьому максимальний результат. Прикладом тому стала спрощена система очищення: вам достатньо лише одним клацанням відкрити голівку для гоління ісполоснути її під струменем води – цього буде достатньо для очищення. Техніка має бути відключена від мережі!
 
У вашому розпорядженні два варіанти роботи з електричною бритвою – за допомогою мережного підключення та за допомогою акумулятора. Обидва режими мають свої переваги та недоліки: підключення до мережі дає практично нескінченний резерв енергії, тоді як акумулятор забезпечує автономне використання до 45 хвилин. Але батарея не прив'язує вас до одного місця.
 
Рухливі гоління гоління рухаються в 4 напрямках, повторюючи контури вашого обличчя. Це сприяє комфортній роботі з електробритвою, акуратному зрізу волосся та збереженню цілісності.шкіри.

Електробритва чоловіча Philips S 1332/41 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Електробритва чоловіча Philips S 1332/41 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електробритви чоловічі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електробритви чоловічі и купити Електробритва чоловіча Philips S 1332/41 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Електробритва чоловіча Philips S 1332/41

Система для гоління Роторна
Система живлення Мережа/акумулятор
Кількість головок для гоління 3 шт
Комплектація Є
Спосіб гоління Сухе
Тип акумулятора NiMH
Робочий час від акумулятора 45 хв
Час зарядки акумулятора 60 хв
Колір Чорний/сріблястий

* Технічні характеристики Електробритва чоловіча Philips S 1332/41 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Електробритва чоловіча Philips S 1332/41

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Philips S 1332/41

Код товару: 230367
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 138733
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 155363
На замовлення, 1-3 дні
Philips S3134/51 3268 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →