Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Праска PHILIPS PSG7024/20

Код товару: 249427
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Philips
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Праски Праска PHILIPS PSG7024/20

Навіть якщо вам доводиться багатозадачність або відволікатися, на одязі ніколи не залишаться сліди опіків. Завдяки нашій технології OptimalTemp ми гарантуємо, що ця праска з парогенератором ніколи не залишить слідів від опіків на гладкій тканині. Ви навіть можете просто залишити праску на своєму одязі або дошці для прасування. Немає слідів опіків, немає блиску.

Ціна: 7998 грн
шт

Опис товару Праска PHILIPS PSG7024/20

Вам не потрібно змінювати будь-які налаштування Пропустіть крок у вашому щотижневому прасуванні. Вам більше не потрібно встановлювати тканини або змінювати налаштування та чекати потрібної температури. Завдяки OptimalTemp ви можете прасувати все, від джинсів до джинсового шовку, без необхідності встановлювати іншу температуру. Все встановлюється автоматично та безпосередньо для вас. Потужна пара для остаточного видалення складок Коли вам потрібно видалити жорсткі складки, ви можете покластися на нашу постійну пару, яка зробить важку роботу за вас. Спостерігайте, як складки зникають, коли ви використовуєте додатковий викид пари там, де вона вам потрібна. Це також ідеально, якщо ви хочете ширяти штори або освіжити вішалку. ПідошваSteamGlide Advanced, відмінне плавне ковзання та довговічність Наша чудова підошва SteamGlide Plus забезпечує відмінну ефективність прасування будь-якої тканини. Лапка з нержавіючої сталі вдвічі міцніша за звичайну алюмінієву лапку, а наше запатентоване шестишарове покриття з удосконаленим титановим шаром легко ковзає по вашому одязі для досягнення максимально швидкого результату. Легка і проста у використанні Праска напрочуд легка і приємна у використанні. Він легко ковзає по одязі і зменшує тиск на зап'ястя. Завдяки мінімальній вазі праска також зручна та ефективна для пропарювання штор та вішання одягу вертикально. Великий знімний резервуар для води об'ємом 1.8 лПрозорий 1.8-літровий резервуар розрахований на 2 години безперервної роботи. Коли резервуар для води порожній, світиться індикаторна лампа, і ви можете знову заповнити резервуар під краном через великий отвір для заповнення.

Праска PHILIPS PSG7024/20 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Праска PHILIPS PSG7024/20 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Праски купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Праски и купити Праска PHILIPS PSG7024/20 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Праска PHILIPS PSG7024/20

Потужність 2100
Підошва Нержавіюча сталь
Постійне постачання пари Є
Паровий удар Є
Функція розпилення Є
Об'єм резервуара для води 1.8
Довжина шнура 1.7 м
Напруга 220 В
Вага 3.8

* Технічні характеристики Праска PHILIPS PSG7024/20 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Праска PHILIPS PSG7024/20

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на PHILIPS PSG7024/20

Код товару: 326998
На замовлення, 1-3 дні
SteamOne EUM70B 8901 грн
Код товару: 357314
На замовлення, 1-3 дні
Braun IS 5155 WH 9417 грн
Код товару: 125211
На замовлення, 1-3 дні
Philips GC576/60 10105 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →