Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Електрична зубна щітка Philips HX9911/09

Код товару: 223569
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Philips
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електричні зубні щітки Електрична зубна щітка Philips HX9911/09

Електрична зубна щітка • для дорослих • форма: Sonic • жорсткість щетини: м'яка • живлення: акумулятор.

Ціна: 8471 грн
шт

Опис товару Електрична зубна щітка Philips HX9911/09

 Видаляє до 10 разів більше нальоту

Будьте впевнені в ретельному чищенні зубів з насадкою C3 Premium Plaque Contol. М'які та гнучкі щетинки повторюють контури ваших зубів, забезпечуючи в 4 рази тісніший контакт і видаляючи до 10 разів більше нальоту у важкодоступних місцях.
 
4 режими, 3 рівні інтенсивності
DiamondClean 9000 має в своєму розпорядженні ряд режимів - Clean (Чистка), White+ (Освітлення), Gum Health (Здоров'я ясен) і Deep Clean+ (Глибоке чищення) - які допоможуть вам ефективніше чистити зуби. Режим Clean (Чистка) підходить для якісного щоденного чищення зубів, White+(Освітлення) — для видалення потемнінь, Gum Health (Здоров'я ясен) забезпечує дбайливе та ефективне чищення ясен, а Deep Clean+ (Глибоке чищення)підходить для максимально ретельного чищення. Три налаштування інтенсивності дозволяють вибирати між високим рівнем для ретельного чищення та низьким рівнем для більш чутливих зубів.
 
Вбудований датчик тиску
DiamondClean 9000 реєструє надто сильний тиск на зуби, який ви можете не помічати. При надмірному натисканні на зуби щітка видасть звуковий сигнал. Це означає, що необхідно знизити тиск, щоб чистяча насадка ефективніше виконувала свою роботу. 7 із 10 опитаних повідомили, що ця функція допомогла їм покращити якість чищення зубів.
 
C3 Premium Plaque Control
Насадка для чищення C3 Premium Plaque Control призначена для ретельного догляду за порожниною рота. М'якабічна частина та гнучкі щетинки ідеально повторюють контури зубів, забезпечуючи до 4 разів тісніший контакт і допомагаючи видаляти наліт у важкодоступних місцях.
 
Функція підключення BrushSync
Інтелектуальні чистячі насадки забезпечують оптимальний вибір режиму та рівня інтенсивності для максимально ефективного чищення. Наприклад, ви використовуєте очищувальну насадку W3 Premium White. Технологія DiamondClean 9000 BrushSync автоматично синхронізує чистячу насадку з режимом White+ (Освітлення) для ефективного відбілювання ваших зубів.
 
BrushSync: нагадування про заміну
Усі насадки, що чистять, зношуються, тому важливо стежити за тим, що ваша насадка все ще забезпечує ефективне чищеннязубів. Наша технологія BrushSync відраховує період використання насадки, що чистить, і рівень тиску на неї. BrushSync повідомить вас про необхідність заміни на ручці щітки і видасть короткий звуковий сигнал, коли прийде час замінити насадку, що чистить, на нову.
 
Звіт про сеанс
DiamondClean 9000 дає вам рекомендації щодо створення та підтримки здорових звичок між прийомами у стоматолога. Вбудовані інтелектуальні датчики сповіщають про надмірний тиск на щітку, а при підключенні до програми Sonicare звіт про сеанс дозволяє дотримуватися правильного курсу і відстежувати ваш прогрес.
 
Довгий час роботи від акумулятора
Щітка DiamondClean 9000 можна використовувати до двох тижнів безпідзарядки (при регулярному використанні).

Електрична зубна щітка Philips HX9911/09 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Електрична зубна щітка Philips HX9911/09 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електричні зубні щітки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електричні зубні щітки и купити Електрична зубна щітка Philips HX9911/09 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Електрична зубна щітка Philips HX9911/09

Тип Електрична зубна щітка
Призначення для дорослих
Система живлення Акумулятор
Технологія очищення Звукова
Насадки Овал
Жорсткість щетини М'яка
Додаткові характеристики Датчик сили натиску
Індикатор стану акумулятора
Таймер

* Технічні характеристики Електрична зубна щітка Philips HX9911/09 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Електрична зубна щітка Philips HX9911/09

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Philips HX9911/09

Код товару: 360608
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 370733
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 367911
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →