Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Електрична зубна щітка Philips HX 9054/33

Код товару: 143467
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Philips
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електричні зубні щітки Електрична зубна щітка Philips HX 9054/33

Кількість у комплекті: 4 шт.
Сумісність: CleanCare+, PlaqueDefense, GumHealth, DiamondClean, DiamondClean Smart, EasyClean, Essence, FlexCare, FlexCare Platinum, FlexCare Platinum Connected, FlexCare+, для дітей, HealthyWhite, HealthyWhite

Ціна: 1892 грн
шт

Опис товару Електрична зубна щітка Philips HX 9054/33

 Повна впевненість у зубній щітці

Усі чистячі насадки Philips Sonicare забезпечують безпечний та дбайливий догляд за зубами та яснами. Наші насадки тестуються, щоб ми могли гарантувати виняткову якість та надійність під час кожного чищення.
 
Акцент на здоров'я ясен
Насадка для чищення Philips Sonicare Premium Gum Care призначена для ретельного та дбайливого очищення. Під час переміщення зубної щітки вздовж лінії ясен гнучкі ребра та щетинки насадки Premium Gum Care поглинають надлишковий тиск. тому ясна захищена навіть при сильному тиску на зуби під час чищення. Щетинки ефективно видаляють наліт і бактерії вздовж лінії ясен, дбаючи про їхнє здоров'я. Вигнута форма насадки гарантуємаксимальний контакт із щетинками.
 
Проста установка
Насадка Premium Gum Care підходить до будь-якої зубної щітки Philips Sonicare крім PowerUp Battery та Essence. Змінна насадка для зручної заміни та чищення
 
Функція підключення BrushSync™
Функція підключення BrushSync™ завжди забезпечує неперевершену якість чищення****. Чистяча насадка Philips Sonicare G3 Premium Gum Care синхронізується з ручкою зубної щітки Philips Sonicare з функцією BrushSync™**** для вибору оптимального режиму та інтенсивності, гарантуючи чудовий догляд за яснами. Вам потрібно просто почати чистку.

Електрична зубна щітка Philips HX 9054/33 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Електрична зубна щітка Philips HX 9054/33 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електричні зубні щітки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електричні зубні щітки и купити Електрична зубна щітка Philips HX 9054/33 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Електрична зубна щітка Philips HX 9054/33

Тип Насадки для щітки
Призначення Для дорослих
Насадки Овал
Особливості Насадка щітка
Жорсткість щетини Середня жорсткість

* Технічні характеристики Електрична зубна щітка Philips HX 9054/33 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Електрична зубна щітка Philips HX 9054/33

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Philips HX 9054/33

Код товару: 325756
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 143469
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 218051
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →