Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Соковичавниці Philips HR1855/80

Код товару: 59448
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Philips
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Соковичавниці Соковичавниці Philips HR1855/80

Тип відцентрова
Резервуар для соку склянка
Об'єм резервуару для соку 0.80 л
Потужність 700 Вт
Кількість швидкостей 1
Захист від випадкового включення є
Автоматичний викид м'якоті є
Об'єм резервуару для м'якоті 1.20 л.
Система прямої подачі соку є
Матеріал корпусу пластик

Ціна: 5289 грн
шт

Опис товару Соковичавниці Philips HR1855/80

 Цей соковитискач Philips HR1855/80 дозволяє отримати більше соку з овочів та фруктів. А завдяки революційній технології QUICKClean її очищення займає лише 1 хвилину. Насолоджуйтесь корисним домашнім свіжим соком кожен день! Philips перший на ринку відцентровий соковитискач з функцією попереднього очищення! Наливаючи воду в завантажувальний отвір, ви створюєте фонтан води в приладі, який обполіскує від волокон, що залишилися, кришку, і робить очищення сита простішим. Завдяки інноваційній системі приготування соку з технологією QUICKClean цей соковитискач дозволяє отримати до 2 літрів соку за один прийом без необхідності очищення контейнера для м'якоті. Завдяки технології QuickCleanочищення соковижималки Philips займе лише 1 хвилину. Фільтр із поліруванням QuickClean, вбудований контейнер для м'якоті та гладкі поверхні значно спрощують очищення приладу. Зазвичай фільтр соковижималки складно очищати, тому що в ньому застрягають волокна м'якоті. Інноваційна технологія QuickClean забезпечує гладкість поверхонь фільтра, що дозволяє видаляти всі волокна звичайною губкою. Вся м'якуш збирається в спеціально відведеному для неї місці: контейнері для м'якоті. Це означає, що більше не потрібно видаляти м'якоть із різних частин приладу, наприклад, з кришки. Завдяки круглій формі та гладким поверхням без кутів та щілин видаляти м'якоть та очищати контейнер стало набагато простіше! Готуйте сік ззадоволенням. Кришка та контейнер для м'якоті виконані з прозорих матеріалів, що дозволяє стежити за процесом приготування соку із фруктів та овочів та вчасно очищати контейнер.

 

Соковичавниці Philips HR1855/80 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Соковичавниці Philips HR1855/80 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Соковичавниці купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Соковичавниці и купити Соковичавниці Philips HR1855/80 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Соковичавниці Philips HR1855/80

Тип відцентрова
Додаткові характеристики склянка
Комплектація 0.80 л
Об'єм ємності для соку 700 Вт
Габарити (ВхШхГ) 1
Особливості є
Насадки є
Кількість швидкостей 1.20 л
Колір є

* Технічні характеристики Соковичавниці Philips HR1855/80 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Соковичавниці Philips HR1855/80

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Philips HR1855/80

Код товару: 94381
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 8613
На замовлення, 1-3 дні
Braun J 700 5461 грн
Код товару: 51325
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →