Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Фен Philips HP8243/00

Код товару: 249361
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Philips
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Фени Фен Philips HP8243/00

Кількість швидкостей 2 Кількість температурних режимів 3 Габарити упаковки (ВхШхГ) 31 x 23 x 11 см Колір Чорний/Золотий

Ціна: 2322 грн
шт

Опис товару Фен Philips HP8243/00

 Фен-щітка PHILIPS HP8243/00 потужністю 2200 Вт створює повітряний потік оптимальної потужності і при цьому дбайливо поводиться з вашим волоссям – все що потрібно для досягнення чудових результатів день за днем. Насадка-концентратор Насадка-концентратор дозволяє направити повітряний потік лише на ті пасма, які потрібно зафіксувати. Це допомагає створити акуратне укладання або внести останній штрих у створення образу. Шнур на шарнірі Зручний шарнір дозволяє обертатися шнуру, запобігаючи його сплутуванню. А довжина 1.8 м забезпечує максимальну зручність використання. Шість регульованих режимів Швидкість та нагрівання легко регулюються, що сприяє створенню ідеального укладання. Шість режимівзабезпечують повний контроль за процесом сушіння волосся, що дуже зручно для формування акуратного стильного укладання. Іонізація для дбайливого сушіння Система іонізації забезпечує сушіння волосся з антистатичним ефектом. Негативно заряджені іони дозволяють уникнути статичної електрики та покращити загальний стан волосся, а також сприяють закриттю волосяних лусочок, надаючи волоссю блиску та глянцю. В результаті волосся стає прямим, гладким і шовковистим. Технологія ThermoProtect Технологія ThermoProtect забезпечує оптимальну температуру сушіння волосся та їх додатковий захист від перегріву. Чудові результати досягаються за тієї ж потужності повітряного потоку, але більш щаднимспособом. Режим холодного обдування Режим холодного обдування дозволяє сушити волосся за невисокої температури, що зводить ризик пошкодження до мінімуму. Ця функція підходить для всіх типів волосся, особливо для тонкого, сухого та пошкодженого волосся. Це ідеальний режим для використання під час спекотного літнього сезону!

Фен Philips HP8243/00 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Фен Philips HP8243/00 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Фени купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Фени и купити Фен Philips HP8243/00 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Фен Philips HP8243/00

Тип Фен
Потужність 2200
Кількість швидкостей 2
Подача холодного повітря Є
Іонізація Є
Насадки Насадка-дифузор
Вузька насадка-концентратор 11 мм
Захист від перегріву Немає даних
Габарити 31 x 23 x 11 см
Вага Вага
0.6 кг
Вага в упаковці
1.028 кг

* Технічні характеристики Фен Philips HP8243/00 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Фен Philips HP8243/00

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Philips HP8243/00

Код товару: 151863
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 157336
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 109665
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →