Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Фен PHILIPS HP 8230/00

Код товару: 136800
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Philips
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Фени Фен PHILIPS HP 8230/00

Тип: звичайний. Потужність: 2100 Вт. Кількість швидкостей: 2. Кількість температурних режимів: 2. Функція іонізації: немає. Подача холодного повітря: є. Колір чорний.

Ціна: 1247 грн
шт

Опис товару Фен PHILIPS HP 8230/00

 Завдяки кільком режимам швидкості та температури, а також технології ThermoProtect, ви зможете швидко висушити волосся за постійної оптимальної температури. Технологія ThermoProtect забезпечує оптимальну температуру сушіння волосся та їх додатковий захист від перегріву.

 
Чудові результати досягаються при тій же потужності повітряного потоку, але більш щадним способом. Цей професійний фен потужністю 2100 Вт створює сильний потік повітря. Вдале поєднання потужності та швидкості допомагає скоротити час сушіння та полегшити створення укладання. Швидкість та нагрівання легко регулюються, що сприяє створенню ідеального укладання.
 
Шість режимів забезпечують повнийконтроль за процесом сушіння волосся, що дуже зручно для створення акуратного стильного укладання.
 
Функція холодного обдування використовується кожним професійним перукарем. Кнопка холодного обдування Cool Shot забезпечує подачу потужного потоку холодного повітря. Цей прийом використовується для закріплення укладання. Чудові результати укладання та блискучий зовнішній вигляд завдяки вузькій насадці для високоточного укладання.
 
Розташована в основі рукоятки петелька з гумовим покриттям забезпечує зручне зберігання фена - вдома або в готелі. Компанія Philips піклується про навколишнє середовище та благополуччя суспільства в цілому і тому дотримується суворих екологічнихстандартів під час розробки своїх продуктів.

Фен PHILIPS HP 8230/00 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Фен PHILIPS HP 8230/00 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Фени купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Фени и купити Фен PHILIPS HP 8230/00 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Фен PHILIPS HP 8230/00

Тип Звичайний
Потужність 2100 Вт
Робота від акумулятора ні
Кількість швидкостей 2
Кількість температурних режимів 2
Подача холодного повітря Є
Іонізація ні
Дісплей ні
Насадки Концентратор
Захист від перегріву Є
Довжина мережевого шнура 1.8 м
Вага 0.6 кг
Колір Чорний

* Технічні характеристики Фен PHILIPS HP 8230/00 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Фен PHILIPS HP 8230/00

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на PHILIPS HP 8230/00

Код товару: 15807
На замовлення, 1-3 дні
Remington D 3015 1290 грн
Код товару: 61509
На замовлення, 1-3 дні
Babyliss D210E 1290 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →