Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Електрочайник Philips HD 9352/60

Код товару: 258918
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Philips
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електрочайники Електрочайник Philips HD 9352/60

Електрочайник Philips HD9352/60 виготовлений з нержавіючої сталі високої якості. Зовнішні характеристики приладу на висоті: червоний металевий корпус із сталевими та чорними оздоблювальними елементами має вишуканий дизайн та зручний форм-фактор. Будова корпусу передбачає тривале збереження тепла, за рахунок чого вам не потрібно повторно кип'ятити воду ще тривалий час.

Ціна: 2150 грн
шт

Опис товару Електрочайник Philips HD 9352/60

 Налив через два отвори Особливістю моделі став широкий носик, який є не тільки засобом для розливу рідини, але й тією частиною конструкції, через яку воду можна наливати всередину. Іноді це зручніше, ніж використовувати стандартний спосіб через відкриту кришку. Плоский нагрівальний елемент У цьому електричному чайнику застосовано плоский дисковий нагрівальний елемент, який рівномірно розподіляє тепло, сприяючи набагато швидше прогріву вмісту, ніж це було в моделях минулих поколінь зі спіральним нагрівальним елементом. Проблема неповного охоплення ТЕНу водою вирішена – диск на дні просто не може бути непокритим рідиною.Мікросітчастий фільтр У носику є фільтр від накипу, виконаний у вигляді мікроскопічної сітки. Маленькі отвори дозволяють відфільтрувати рідину, зливши якісну воду, і залишивши при цьому за межами чашки залишки осадових солей та інших домішок, які псують смак води та негативно впливають на здоров'я. Захист від перегріву Впровадивши в пристрій багатоетапний захист від перегріву, виробник подбав про автоматичне відключення чайника, коли досягнута температура кипіння, виявляються ознаки перегріву, що наближається, або техніку включили, не наповнивши резервуар водою.

Електрочайник Philips HD 9352/60 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Електрочайник Philips HD 9352/60 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електрочайники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електрочайники и купити Електрочайник Philips HD 9352/60 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Електрочайник Philips HD 9352/60

Об `єм 1.7 л
Потужність 2200 Вт
Тип нагрівального елемента Прихований (диск)
Покриття нагрівального елемента Антипригарне
Матеріал корпусу Метал
Дисплей Ні
Індикація включення Є
Індикатор рівня води Ні
Таймер Ні
Габарити (ВхШхГ) 25.2 х 22.8 х 19.8 см
Вага 1.18 кг
Колір червоний

* Технічні характеристики Електрочайник Philips HD 9352/60 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Електрочайник Philips HD 9352/60

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Philips HD 9352/60

Код товару: 115232
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 157489
На замовлення, 1-3 дні
Bosch TWK 3P423 2236 грн
Код товару: 157490
На замовлення, 1-3 дні
Bosch TWK 4P439 2236 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →