Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Праска PHILIPS GC9324/20

Код товару: 155881
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Philips
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Праски Праска PHILIPS GC9324/20

Вид праски Парогенератор Підошва T-ionicGlide Потужність 2100 Вт Постійна подача пари 120 г/хв Потужність парового удару 440 г/хв Регулювання температури Автоматична

Ціна: 10406 грн
шт

Опис товару Праска PHILIPS GC9324/20

Збільшений резервуар дозволяє довше використовувати прилад без перерви
Збільшений резервуар дозволяє довше використовувати прилад без перерви. Резервуар для води має збільшений об'єм 2,5 л, щоб ви могли безперервно використовувати парогенератор протягом 3 годин, не доливаючи воду в резервуар.
Ви також зможете легко контролювати рівень води з будь-якої сторони завдяки прозорому матеріалу резервуару.
Резервуар також оснащений великим зручним отвором, який дозволяє наповнювати його під краном, з глека або пляшки в будь-який час, прямо під час прасування.

Проста та ефективна система очищення від накипу
Проста та ефективна система очищення від накипу Регулярне очищеннявід накипу захищає праску та забезпечує якісну подачу пари.
Унікальна, ретельно продумана функція Easy De-Calc Plus ефективно очищає від накипу та продовжує термін служби парогенератора. Звуковий та світловий індикатори праски повідомляють про необхідність проведення очищення.
Просто дайте приладу охолонути, зніміть клапан Easy De-Calc та вилийте брудну воду з частинками вапняного нальоту.

Економія енергії у режимі ECO
Економія енергії в режимі ECO Режим ECO дозволяє заощаджувати енергію при одночасному збереженні відмінного результату прасування. У режимі ECO скорочується кількість пари, що подається, але її, як і раніше, достатньо для прасування будь-яких тканин.

Гладьте будь-які тканини - від джинсовихдо шовкових - без температурних налаштувань
Гладьте будь-які тканини - від джинсових до шовкових - без температурних налаштувань З технологією OptimalTEMP вам більше не доведеться витрачати час на налаштування температури, очікування нагріву або охолодження праски та сортування одягу.
Завдяки ідеальному поєднанню температури і потужній постійній подачі пари можна гладити будь-які тканини (допускають прасування) - від джинсових до шовкових - без ризику пропалити тканину.

Фіксація для безпечного перенесення Carry Lock
Фіксація для безпечного перенесення Carry Lock Парогенератор оснащений фіксацією для безпечного перенесення Carry Lock: праска надійно прикріплюється до підставки, що запобігає зісковзування абодотик до гарячої підошви.
Прилад легко та зручно переносити, як прибираючи на зберігання, так і приступаючи до роботи.

Залишати праску з нагрітою підошвою на дошці для прасування тепер безпечно
Залишати праску з нагрітою підошвою на дошці для прасування тепер безпечно Інноваційна технологія OptimalTEMP гарантує безпечне прасування всіх типів тканин (що допускають прасування) без ризику пропалити тканину.
Крім того, нагріту підошву можна залишати на бавовняному покритті дошки для прасування, не побоюючись пошкоджень. Це допомагає зняти напругу із зап'ясть, тому що немає необхідності часто знімати праску з підставки та повертати її назад.

Автоматичне відключення з метою безпеки таенергозбереження
Автоматичне вимкнення з метою безпеки та енергозбереження Завдяки функції автовідключення парогенератор відключається автоматично, якщо не використовується протягом декількох хвилин.
Це дозволяє економити енергію та забезпечує безпеку.

Протестовано та схвалено незалежними експертами з тканин
Протестовано та схвалено незалежними експертами з тканин Праска протестована та схвалена незалежними експертами в галузі текстилю — DWI, IWTO та Woolmark.
Програма Woolmark Apparel Care допомагає споживачам вибрати якісні засоби для догляду за одягом, схвалені компанією Woolmark для використання з виробами з вовни.
На даний момент PhilipsOptimalTEMP є єдиною технологією для прасування, яка була відзначена сертифікатом Woolmark Gold.
Ви можете бути впевнені, що наші продукти догляду за одягом, схвалені Woolmark Apparel Care, ідеально підходять для будь-яких вовняних речей.

Преміальна стійка до пошкоджень підошва від Philips
Преміальна стійка до пошкоджень підошва від Philips T-ionic Glide — висококласна, стійка до подряпин підошва від Philips, яка забезпечує чудове ковзання та швидке прасування без зусиль.
Вона виконана з нержавіючої сталі, яка міцніша і надійніша за алюміній, і оснащена внутрішнім шаром з оксиду титану для підвищеної стійкості до подряпин.
Крім того, продумана форма таспеціальні отвори гарантують рівномірний розподіл пари для легкого розгладження складок.

Потужна подача пари для чудового розгладження складок
Потужна подача пари для чудового розгладження складок Оцініть неймовірно швидке прасування завдяки революційній технології.
Потужна та постійна подача пари справляється навіть із жорсткими складками, і щільні тканини розгладжуються легко та швидко.
При необхідності можна скористатися функцією парового удару — ідеально для вертикального відпарювання або складок, що важко видаляються.

Легкий та зручний у користуванні
Праска цього парогенератора має ідеальну вагу, тому її зручно.тримати у руці. Він легко ковзає по тканині, швидко видаляє навіть жорсткі складки і при цьому скорочує навантаження на зап'ястя.
Тепер вертикальне відпарювання - це дуже просто!
Просто відпарюйте у вертикальному положенні речі з делікатних тканин, наприклад шовкові блузки, сукні та піджаки, або навіть із тканин зі складною фактурою: зі складками, ґудзиками та іншими прикрасами.

Праска PHILIPS GC9324/20 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Праска PHILIPS GC9324/20 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Праски купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Праски и купити Праска PHILIPS GC9324/20 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Праска PHILIPS GC9324/20

Потужність 2100 Вт
Підошва Нержавіюча сталь
Постійне постачання пари 120 г/хв
Паровий удар 440 г/хв
Функція розпилення Є
Можливість сухого прасування Є
Об'єм резервуара для води 2500 мл
Автоматичне відключення Є
Система захисту від накипу Є
Система самоочіщення Є
Протикрапельна система Є
Насадка для делікатних тканин Ні
Індикатор нагріву Світлодіодне
Вертикальна пара Є
Довжина шнура 1.8 м
Вага 4.3 кг

* Технічні характеристики Праска PHILIPS GC9324/20 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Праска PHILIPS GC9324/20

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на PHILIPS GC9324/20

Код товару: 313673
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 240466
На замовлення, 1-3 дні
TEFAL UT2020E0 11911 грн
Код товару: 283700
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →