Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Праска Philips GC 7833/80

Код товару: 91048
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Philips
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Праски Праска Philips GC 7833/80

протикраплинна система;
автоматичне вимкнення;
вертикальне відпарювання;
Функції та можливості: подача пари;
Об'єм резервуару для води: 1500;
Потужність парового удару (г/хв): 350;
Потужність подачі пари (г/хв): 120;
Покриття робочої поверхні: металокерамічне;
Потужність (Вт): 2400;
Тип: з парогенератором

Ціна: 8944 грн
шт

Опис товару Праска Philips GC 7833/80

 Протестовано та схвалено

Праса протестована і схвалена незалежними експертами в галузі текстилю — DWI, IWTO та Woolmark. Програма Woolmark Apparel Care допомагає споживачам вибрати якісні засоби для догляду за одягом, схвалені компанією Woolmark для використання з виробами з вовни. На сьогодні Philips OptimalTEMP є єдиною технологією для прасування, яка була відзначена сертифікатом Woolmark Gold. Ви можете бути впевнені, що наші продукти для догляду за одягом схвалені Woolmark Apparel Car

Мала вага та компактний розмір

Завдяки революційній технології ProVelocity нам вдалося створити найкомпактніший генератор у порівнянні з більш ранніми моделями. Він відмінно поміщається на дошці для прасування і дуже зручний в перенесенні. Також при зберіганні цей парогенератор займе набагато менше місця.

Підошва SteamGlide Plus

Міцна антипригарна підошва SteamGlide Plus з керамічним покриттям оснащенавнутрішнім шаром із оксиду титану для якісного прасування.

Енергозбереження

Режим ECO дозволяє економити енергію при одночасному збереженні відмінного результату прасування. У режимі ECO скорочується кількість пари, що подається, але її, як і раніше, достатньо для прасування будь-яких тканин.

Smart Calc Clean

Регулярне очищення від накипузахищає праску та забезпечує якісну подачу пари. Система Smart Calc-Clean є вбудованою функцією видалення накипу та очищення, що дозволяє продовжити термін служби парогенератора. Праска нагадає про необхідність очищення та видалення накипу за допомогою світлового та звукового сигналів. Просто помістіть праску на контейнер Smart Calc-Clean та запустіть процес. Для збору використаної води та накипу зазвичай потрібно близько 2 хв. Парогенератор видасть звуковий сигнал, коли бу

Безпека та зручність використання

Інноваційна технологія OptimalTEMPгарантує безпечне прасування всіх типів тканин (які допускають прасування) без ризику пропалити тканину. Крім того, нагріту підошву можна залишати на бавовняному покритті дошки для прасування, не побоюючись пошкоджень. Це допомагає зняти напругу з зап'ясть, тому що немає необхідності часто знімати праску з підставки і повертати її назад.

Неймовірно потужна подача пари

Оцініть неймовірно швидке прасування завдяки революційній технології. Потужна та постійна подача пари справляється навіть із жорсткими складками, і щільні тканини розгладжуються легко ташвидко. При необхідності можна скористатися функцією парового удару — ідеально для вертикального відпарювання або складок, що важко видаляються.

Система автовідключення

Завдяки функції автовідключення парогенератор відключається автоматично, якщо не використовується протягом декількох хвилин. Це дозволяє економити енергію та забезпечує безпеку.

Фіксація для безпечного транспортування Carry-lock

Резервуар для води 1,5 л

Резервуар для води має об'єм 1,5 л, щоб ви могли безперервно використовувати парогенератор протягом 1,5 годин, не доливаючи воду в резервуар. Ви також зможетелегко контролювати рівень води з будь-якої сторони завдяки прозорому матеріалу резервуару. Резервуар оснащений великим зручним отвором, який дозволяє наповнювати його під краном, з глека або пляшки у будь-який час, прямо під час прасування.

Технологія OptimalTEMP

З технологією OptimalTEMP вам більше не доведеться витрачати час на налаштування температури, очікування нагріву або охолодження праски та сортування одягу. Завдяки ідеальному поєднанню температури та потужної постійної подачі пари можна прасувати будь-які тканини.(допускають прасування) - від джинсових до шовкових - без ризику пропалити тканину.

Праска Philips GC 7833/80 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Праска Philips GC 7833/80 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Праски купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Праски и купити Праска Philips GC 7833/80 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Праска Philips GC 7833/80

Потужність 2400Вт
Підошва металокераміка
Постійне постачання пари є
Паровий удар є
Функція розпилення є
Можливість сухого прасування є
Об'єм резервуара для води 1500мл
Автоматичне відключення є
Система захисту від накипу є
Система самоочіщення ні
Протикрапельна система є
Насадка для делікатних тканин ні
Індикатор нагріву ні
Вертикальна пара є
Довжина шнура 2 м
Напруга 240В
Вага 4 кг

* Технічні характеристики Праска Philips GC 7833/80 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Праска Philips GC 7833/80

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Philips GC 7833/80

Код товару: 357314
На замовлення, 1-3 дні
Braun IS 5155 WH 9417 грн
Код товару: 125211
На замовлення, 1-3 дні
Philips GC576/60 10105 грн
Код товару: 313673
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →