Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Порохотяг Philips FC 9331/09

Код товару: 113277
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Philips
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пилососи Порохотяг Philips FC 9331/09

Потужність:650 Вт Спосіб збирання:Сухе прибирання Об'єм пилозбірника:1,5 л Тип труби:Телескопічна Тип фільтру:Anti allergy Турбощітка:Ні

Ціна: 5504 грн
шт

Опис товару Порохотяг Philips FC 9331/09

Пилозбірник супероб'єму
Контейнер пилососа PHILIPS FC9331/09 має дуже великий об'єм в 1,5 л, завдяки чому у Вас не доведеться часто його чистити, і Ви без проблем за раз зможете провести прибирання у всьому будинку. Це ідеальний варіант для тих, хто має великий будинок або сім'ю з маленькими дітьми або домашніми тваринами, за якими доводиться багато прибирати.
 
Пилосос із контейнером
Пилозбірник пилососа PHILIPS FC9331/09 – контейнер, який є пластмасовою ємністю, розташованою в корпусі пилососа. У процесі збирання пил і сміття збирається в цій ємності, а після збирання вона дістається, сміття та пил викидаються, а контейнер миється. Це позбавляє Вас необхідності постійноходити в магазин і купувати чергові мішки для збирання пилу. Інший плюс пилососа з контейнером PHILIPS FC9331/09 - фільтрація повітря, яка захищає Ваше здоров'я та здоров'я Ваших близьких.
 
Сухе прибирання
З сухим прибиранням пилососу PHILIPS FC9331/09 Ви позбавитеся від домашнього пилу та нечистого повітря в приміщенні. У Вашому будинку завжди буде порядок, а також Ви захистите себе від головного болю, втоми, зниження працездатності та інших проблем зі здоров'ям, спричинених перебуванням у запиленому чи погано прибраному приміщенні.
 
Індикатор заповнення пилозбірника
Індикатор слідкує за заповненням пилозбірника пилососа PHILIPS FC9331/09 підкаже Вам, коли час чистити контейнер, повнийпилу та сміття. Завдяки цій функції Вам не доведеться зупиняти прибирання для того, щоб перевірити, чи не потрібно чистити контейнер для пилу.
 
Насадка для підлоги та килимів
З насадкою для підлоги та килимів у пилососа PHILIPS FC9331/09 Ви зможете зручно пропилососити підлогу на кухні та в коридорі, а також килими у вітальні, спальній або дитячій, - це можливо всього з однією насадкою.
 
Щілева насадка
Завдяки щілинній насадці пилососа PHILIPS FC9331/09 неприбраними не залишаться навіть важкодоступні місця Вашого будинку. Насадка ретельно вичистить кути, плінтус, щілини, місця між стіною та меблями та інші вузькі місця.

Порохотяг Philips FC 9331/09 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Порохотяг Philips FC 9331/09 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пилососи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пилососи и купити Порохотяг Philips FC 9331/09 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Порохотяг Philips FC 9331/09

Тип прибирання Сухе прибирання
Система фільтрації Anti allergy
Тип вакуумного очищувача Контейнер циклон
Об'єм пилососного очищувача 1,5 л
споживана потужність 650 Вт
Регулятор потужності Немає регулювання
Довжина мережевого шнура 6 м
Всмоктувальна труба Телескопічна
Турбо Ні
Додаткові форсунки включені Для підлоги та килимів
Щілинна насадка
Для м'яких меблів
Паркетна щітка
Забарвлення Синій

* Технічні характеристики Порохотяг Philips FC 9331/09 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Порохотяг Philips FC 9331/09

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Philips FC 9331/09

Код товару: 301873
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 92242
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 132807
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →