Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Плойка Philips BHS 830/00

Код товару: 242722
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Philips
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Прилади для укладання волосся Плойка Philips BHS 830/00

Плойка Philips BHS 830/00. Представляємо адаптивний стайлер для волосся Philips з технологією SenseIQ, який збереже природну вологість волосся.

Ціна: 5461 грн
шт

Опис товару Плойка Philips BHS 830/00

Плойка Philips BHS 830/00. Представляємо адаптивний стайлер для волосся Philips з технологією SenseIQ, який збереже природну вологість волосся.
 
Випрямлення та персоналізація
Технологія SenseIQ забезпечує випрямлення волосся з елементами персоналізації. Активний цифровий сенсор вимірює температуру волосся більше 20 000 разів за сеанс. Інтелектуальний мікропроцесор автоматично підлаштовує температуру, щоб уникнути перегріву волосся. Наша адаптивна технологія та сенсор захищають волосся під час укладання, зберігаючи до 70% природної вологості.
 
Зберігає силу волосся
Доведено: стайлер для волосся з технологією SenseiQ зберігає до 93% природної силиваше волосся і забезпечує не тільки шовковистість і блиск зовні, але і їх здоров'я всередині.
 
Система Tetra Ionic для сяйва волосся
Опрацюйте волосся корисними іонами із системою Tetra Ionic. Запатентована технологія забезпечує багатомільйонний потік іонів завдяки 4 установкам з боків випрямляча. Насичені молекули усувають статичну електрику, роблять волосся більш гладким, сяючим і шовковистим.
 
Визначає температуру волосся
Унікальному волоссю потрібен унікальний догляд. Рух за рухом, стайлер Philips Prestige адаптується під ваші потреби. Активний цифровий сенсор вимірює температуру волосся більше 20 000 разів за сеанс укладання,щоб ви могли насолоджуватися персоналізованим процесом.
 
Адаптує процес випрямлення, щоб уникнути перегріву
Інтелектуальний мікропроцесор керує технологією SenseiQ. Він постійно аналізує та підлаштовує температуру. Змінюючи рівень нагріву залежно від стану волосся, стайлер дозволяє уникнути перегріву, але водночас завжди забезпечує гідний рівень укладання.
 
Унікальний догляд за волоссям
Дайте своєму волоссю догляд, якого вони заслуговують. Цей стаєр з технологією SenseIQ зберігає до 70 %** природної вологості вашого волосся, забезпечуючи його шовковистість і здоровий зовнішній вигляд.
 
Швидке укладання
Випрямлячнагрівається всього за кілька секунд, а укладання займає менше часу завдяки збільшеним на 20% пластин. Вибирайте із 14 температурних режимів для досягнення ідеальних результатів укладання.
 
Ковзання без висмикування
Стайлер ковзає по волоссю, не висмикуючи його, завдяки надгладким пластинам зі спеціальним захистом від тертя.
 
Просте випрямлення та 3 режими укладання
Торканням кнопки виберіть один із трьох режимів відповідно до вашого типу волосся. Швидкий режим. Нагрівання до 210 °C для сильно кучерявого волосся, включаючи густе кучеряве волосся. Звичайний режим. Нагрівання до 190 ° C для трохи кучерявого волосся. Бережний режим. Нагрівання до 170 °C для ламких, блонд абофарбованого волосся. Для захисту волосся технологія SenseiQ активна у всіх режимах.
 
Термоізольований наконечник для простого створення локонів та хвиль
Хочете створити кучеряві локони? Немає нічого простішого. Помістіть пасмо волосся між пластинами і повертайте випрямляч у потрібному напрямку у міру ковзання. Утримуйте холодний наконечник вільною рукою для точного керування процесом
 
Зручне укладання зі складним чохлом
Стильний складний чохол виступає як термостійкий захист, який дозволяє брати випрямляч із собою навіть у поїздки. Він також забезпечує безпечне зберігання випрямляча вдома та в подорожах.

Плойка Philips BHS 830/00 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Плойка Philips BHS 830/00 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Прилади для укладання волосся купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Прилади для укладання волосся и купити Плойка Philips BHS 830/00 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Плойка Philips BHS 830/00

Тип Стайлер
Максимальна температура нагріву 210 °C
Кількість режимів 3
Керамічне покриття насадок Так
Довжина мережевого шнура 2 м
Час нагріву 15 сек

* Технічні характеристики Плойка Philips BHS 830/00 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Плойка Philips BHS 830/00

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Philips BHS 830/00

Код товару: 326410
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 61497
На замовлення, 1-3 дні
Babyliss C1100E 5289 грн
Код товару: 269228
На замовлення, 1-3 дні
Rowenta CF 4231 4515 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →