Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Фен Philips BHD 290/00

Код товару: 141629
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Philips
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Фени Фен Philips BHD 290/00

Тип: фен;Потужність: 2300 Вт;К-сть швидкостей: 2;Насадки: концентратор, дифузор;Функції: іонізація, холодне повітря, захист від перегріву;

Ціна: 2365 грн
шт

Опис товару Фен Philips BHD 290/00

Фен потужністю 2300 Вт, з концентратором та дифузором, іонізація, холодне повітря, петля для підвішування, технологія ThermoProtect.
 
Фен випускає вдвічі більше негативно заряджених іонів, ніж інші фени Philips. Результат - блискуче, гладке волосся.
 
Функція контролю температури ThermoProtect забезпечує оптимальну температуру сушіння та додатковий захист від перегріву волосся. З однаковим, сильним повітряним ударом ви отримаєте ефективне висихання, не руйнуючи волосся.
 
Необхідну швидкість і температуру можна регулювати, щоб створити ідеальну зачіску. Шість різних налаштувань забезпечують повний контроль та дозволяють точно підібрати ідеальну зачіску.з урахуванням ваших потреб.
 
Дуже вузький інструмент моделювання концентрує повітряний потік в отворі шириною 11 мм, дозволяючи точно моделювати певні області. Він чудово працює при внесенні останніх виправлень та наданні зачісці стилю.
 
Дифузор має унікальну асиметричну структуру, яка адаптується до форми голови, що робить його більш простим та інтуїтивно зрозумілим у використанні. Дифузор додатково розподіляє повітряний потік по волоссю, завдяки чому сушіння стає здоровішим, об'єм волосся збільшується, а кручення зменшується. Щоб отримати найкращі результати, дифузор слід тримати близько до шкіри голови, цибулин.волосся - спеціальні текстури надають волоссю більшого обсягу і еластичність, а також локони.
 
Професіонали не обійдуться без функції Cool Shot, яка дозволяє використовувати інтенсивний удар холодного повітря. Він використовується після укладання волосся, щоб закінчити зачіску та надати їй остаточної форми

Фен Philips BHD 290/00 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Фен Philips BHD 290/00 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Фени купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Фени и купити Фен Philips BHD 290/00 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Фен Philips BHD 290/00

Тип Звичайний
Потужність 2300 Вт
Робота від акумулятора Ні
Кількість швидкостей 2
Кількість температурних режимів 2
Подача холодного повітря Є
Керамічне покриття насадок Є
Іонізація Є
Дісплей Ні
Насадки Концентратор
Дифузор
Захист від перегріву Є
Довжина мережевого шнура 1.8 м
Колір Рожевий

* Технічні характеристики Фен Philips BHD 290/00 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Фен Philips BHD 290/00

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Philips BHD 290/00

Код товару: 109665
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 242859
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 342246
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →