Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Фен Philips BHD 186/00

Код товару: 93754
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Philips
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Фени Фен Philips BHD 186/00

Тип: звичайний фен / Потужність: 2200 Вт / Насадки: концентратор, дифузор / Конструкція та зручності: петля для підвішування

Ціна: 2279 грн
шт

Опис товару Фен Philips BHD 186/00

 Професійний фен DryCare 2200 Вт забезпечує потужний потік повітря та гарантує професійні результати сушіння та укладання.

 Технологія ThermoProtect забезпечує оптимальну температуру сушіння волосся та його додатковий захист від перегріву. При постійній потужності повітряного потоку сушіння буде дбайливішим, а результат — незмінно чудовим.
 Функція холодного обдування використовується всіма професійними перукарями. Кнопка холодного обдування забезпечує подачу потужного потоку холодного повітря для фіксації зачіски.
Система іонізації створює антистатичний ефект. Негативно заряджені іони дозволяють зняти статичну електрику тапокращити загальний стан волосся, а також сприяють закриттю волосяних лусочок, що надає волоссю додатковий блиск. В результаті волосся стає гладким, блискучим і шовковистим.
 Фен Philips DryCare оснащений потужним AC-мотором, розробленим для професійного використання. Швидкість потоку повітря досягає 95 км/год для швидкого та ефективного укладання.
 Легка та компактна конструкція корпусу та ергономічна ручка професійного фена Philips DryCare забезпечують комфорт під час використання.
 Завдяки рівномірному розподілу повітряного потоку насадка-дифузор надає волоссю додатковий об'єм і зменшує їх сплутування. Для найкращих результатів помістітьдифузор біля тім'яної області, ближче до коріння волосся: пальчики дифузора допоможуть надати волоссю об'єму, пружності і створити локони.

Фен Philips BHD 186/00 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Фен Philips BHD 186/00 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Фени купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Фени и купити Фен Philips BHD 186/00 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Фен Philips BHD 186/00

Тип звичайний
Потужність 2200
Робота від акумулятора ні
Кількість швидкостей 2
Кількість температурних режимів 3
Подача холодного повітря є
Керамічне покриття насадок ні
Іонізація є
Дісплей ні
Насадки концентратор
дифузор
Захист від перегріву є
Довжина мережевого шнура 1.8 м
Колір білий

* Технічні характеристики Фен Philips BHD 186/00 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Фен Philips BHD 186/00

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Philips BHD 186/00

Код товару: 75267
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 306101
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 345445
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →