Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

ТБ Philips 70PUS7855/12

Код товару: 206166
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Philips
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

LED-телевізори ТБ Philips 70PUS7855/12

З Philips Ambilight кожен момент стає ближчим. Інтелектуальні світлодіоди по краях телевізора реагують на те, що відбувається на екрані, і змінюють колір для ще більшого ефекту занурення. Спробувавши один раз, ви більше не зможете від цього відмовитись.

Ціна: 40506 грн
шт

Опис товару ТБ Philips 70PUS7855/12

Dolby Vision та Dolby Atmos. Кінематографічне зображення та звук Підтримка форматів Dolby для звуку та відео преміум-класу означає, що HDR-матеріали будуть виглядати та звучати максимально реалістично. Як матеріали Blu-Ray, так і новий епізод серіалу, доступного за передплатою, постануть перед вами з максимальною контрастністю та яскравістю, а також реалістичною перенесення кольорів. І все це супроводжуватиметься об'ємним, чітким та глибоким звуком. Процесор Philips P5: чудова якість із будь-якого джерела Процесор Philips P5 Perfect Picture передає контент з якістю, як на джерелі. Насолоджуйтесь великою кількістю деталей, глибиною зображення, яскравістю кольорів та природністю відтінків шкіри. Неймовірна чіткість таконтрастність допоможе відчути все, що відбувається на екрані. Перемагайте противників завдяки покращеній передачі рухів без змазаності. ТБ Philips 4K UHD. Яскраве зображення HDR Ваш телевізор Philips 4K UHD сумісний з усіма основними форматами HDR, включаючи HDR10+ та Dolby Vision. Як тільки почнете дивитися популярний серіал або запустіть нову гру, ви зрозумієте, що тіні стали глибшими, а у світлих ділянках зображення побільшало деталей. Кольори стануть більш реалістичними. Saphi Smart TV. Дивіться телевізор із задоволенням SAPHI – швидка, інтуїтивна операційна система, завдяки якій перегляд телевізорів Philips Smart TV перетворюється на задоволення. Оцініть просте меню на основі значків, яке можна викликатиодним натисканням. Швидко переходьте до популярних програм Philips Smart TV, включаючи YouTube, Netflix і т. д. Вбудована функція Alexa. Керування голосом Тепер можна керувати Philips Smart TV за допомогою голосових команд. За допомогою Alexa перемикайте канали, перемикайтеся на ігрову консоль і керуйте пристроями розумного будинку, наприклад, освітленням та термостатом. З Alexa ви можете це навіть більше. Доступ до програм, включаючи Netflix і Prime Video, однією кнопкою SAPHI - швидка, інтуїтивна операційна система, завдяки якій перегляд телевізорів Philips Smart TV перетворюється на задоволення. Оцініть відмінну якість зображення та просте меню на основі значків, яке можна викликати одним натисканням. Керуйте телевізором злегко та швидко переходьте до популярних програм Philips Smart TV, включаючи YouTube, Netflix та Amazon Prime Video. HDR10+. Зображення в точній відповідності до задуму режисера Телевізор Philips HDR10+ забезпечує ще більш реалістичне зображення з ефектом занурення. Динамічні метадані дозволяють телевізору налаштовувати рівень яскравості в режимі покадрового. Кольори виглядають реалістично, чи то яскраве небо чи зал храму, освітлений свічками. Всі оригінальні деталі зберігаються високою контрастністю.

ТБ Philips 70PUS7855/12 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити ТБ Philips 70PUS7855/12 в Одесі

Повернутися до основного батьківського розділу каталогу можна за посиланням - led телевизоры в одессе

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу LED-телевізори и купити ТБ Philips 70PUS7855/12 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару ТБ Philips 70PUS7855/12

Тип телевізора LED
Діагональ екрану 70
Роздільна здатність зображення 3840x2160
Частота оновлення, Гц 60 Гц
Кількість USB -портів 2
Wi-Fi Є
Телевізійний тюнер DVB-T/T2/T2-HD/C/S/S2 + аналоговий
Роз'єми 3 порти HDMI / 2 порти USB / Ethernet (RJ-45)
Аудіосистема 20 Вт (2x10 Вт)
Розміри Розміри з підставкою
1581x9124x299.4 мм
Розміри без підставки
1581x894x86.1 мм
Вага, кг Вага з підставкою
28.2 кг
Вага без підставки
27.6 кг
Колір рамки Сріблястий
додаткова інформація Smart TV, Вбудований медіаплеєр
Smart TV Є
Вигнутий екран Ні

* Технічні характеристики ТБ Philips 70PUS7855/12 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - ТБ Philips 70PUS7855/12

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Philips 70PUS7855/12

Код товару: 345230
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 367633
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 212271
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →