Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

ТБ PHILIPS 65PUS8506/12

Код товару: 249928
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Philips
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

LED-телевізори ТБ PHILIPS 65PUS8506/12

Той самий телевізор із чарівним підсвічуванням Ambilight. Тільки від Philips
З Philips Ambilight кожен момент стає ближчим. Інтелектуальні світлодіоди по краях телевізора реагують на те, що відбувається на екрані, і змінюють колір для ще більшого ефекту занурення. Спробувавши один раз, ви більше не зможете від цього відмовитись.

Ціна: 35604 грн
шт

Опис товару ТБ PHILIPS 65PUS8506/12

 Кінематографічні зображення та звук. Dolby Vision та Dolby Atmos

Підтримка форматів Dolby для звуку та відео преміум-класу означає, що HDR-матеріали будуть виглядати та звучати максимально реалістично. Матеріали будуть перед вами відповідно до задуму режисера, і ви зможете оцінити об'ємне, чисте та глибоке звучання.

Той найрозумніший телевізор з Android TV
Телевізори Philips Android TV відкривають доступ до будь-якого контенту. Можна налаштувати головний екран як вам зручно та організувати зручний доступ до улюблених програм, щоб дивитися фільми та телепередачі було просто. Продовжувати перегляд можна з місця, де ви зупинилися.

Чудова якість з будь-якого джерела. ПроцесорPhilips P5
процесор Philips P5 передає контент з якістю, як у джерелі. Насолоджуйтесь великою кількістю деталей, глибиною зображення, яскравістю кольорів та природністю відтінків шкіри. Неймовірна чіткість та контрастність допоможе відчути все, що відбувається на екрані. Рух на екрані є ідеально плавним.

Той самий телевізор із яскравим зображенням HDR. ТБ Philips 4K UHD
ТБ Philips 4K UHD сумісний з усіма основними форматами HDR, включаючи Dolby Vision. Тільки почнете дивитися популярний серіал або запустіть нову гру, ви зрозумієте, що тіні стали глибшими, а світлі ділянки зображення мають більше деталей. Кольори стануть більш реалістичними.

Той самий телевізор змультирум-аудіосистемою. Спільно з DTS Play-Fi
З DTS Play-Fi на телевізорі Philips можна підключитися до спільних АС у будь-якій кімнаті. На кухні стоїть бездротова аудіосистема? Продовжуйте слухати діалоги фільму, поки готуєте перекус, і не проґавте важливі моменти спортивної трансляції, наливаючи друзям напої.

Той самий телевізор для геймерів. Низька затримка з будь-якими консолями
Телевізор Philips пропонує нове підключення HDMI 2.1 і TV автоматично перемикається в режим низької затримки, коли ви запускаєте гру на консолі. Він підтримує VRR для плавного ігрового процесу, а ігровий режим Ambilight наповнить кімнату яскравими відчуттями.

Голосове управління. Google Помічник. Працює зAlexa
Натисніть кнопку на пульті дистанційного керування для спілкування з асистентом Google. Керуйте телевізором або пристроями "Розумний дім", сумісними з асистентом Google, за допомогою голосових команд. Також телевізор підтримує керування через голосові команди Alexa на сумісних з Alexa пристроях.

Основні формати HDR. Дивіться фільми відповідно до задуму режисера
Телевізор Philips здатний вичавити максимум із відеоформату HDR10+. Контрастність, колір та яскравість налаштовуються в покадровому режимі. Неважливо, що ви дивитеся - популярний серіал або новий блокбастер - ви обов'язково оціните глибокі тіні. Яскраві поверхні стануть ще яскравішими, а кольори - ще більш реалістичними. Dolby Vision та DolbyAtmos. Кінематографічні зображення та звук.

Тонкий та стильний дизайн
Бажаєте поставити телевізор у кутку кімнати чи іншому нестандартному місці? Центральна підставка на шарнірі допоможе розмістити телевізор під потрібним кутом у будь-яких умовах. А дизайн із непомітною рамкою допоможе вписати пристрій у будь-який інтер'єр.

ТБ PHILIPS 65PUS8506/12 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити ТБ PHILIPS 65PUS8506/12 в Одесі

Повернутися до основного батьківського розділу каталогу можна за посиланням - led телевизоры в одессе

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу LED-телевізори и купити ТБ PHILIPS 65PUS8506/12 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару ТБ PHILIPS 65PUS8506/12

Тип телевізора LED
Діагональ екрану 65
Роздільна здатність зображення УНД (ЧК)
Кількість USB -портів 2
Wi-Fi Є
Телевізійний тюнер DVB-T

DVB-Т2

DVB-S

DVB-S2

DVB-С
Роз'єми HDMI
4

USB
2

RJ-45 (LAN)
Є

Вихід на навушники
Є

CI+ слот
Є

Бездротове підключення
Вай-фай

блютуз
Аудіосистема 20Вт
Розміри Розміри з підставкою (Ш х В х Г), мм
1450.5 х 908.6 х 270.9

Розміри без підставки (Ш х В х Г), мм
1450.5 х 833.5 х 85.1
Вага, кг Вага з підставкою, кг
27

Вага без підставки, кг
23.7
Колір рамки Сріблястий
Smart TV Android TV 10 (Q)
Вигнутий екран Ні

* Технічні характеристики ТБ PHILIPS 65PUS8506/12 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - ТБ PHILIPS 65PUS8506/12

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на PHILIPS 65PUS8506/12

Код товару: 209532
На замовлення, 1-3 дні
LG 65UN7300 36034 грн
Код товару: 345243
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 349841
На замовлення, 1-3 дні
LG 65UQ80006LB 37496 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →