Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Монітор Philips 328B6QJEB/00

Код товару: 129718
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Philips
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Монітори Монітор Philips 328B6QJEB/00

Тип матриці: IPS IPS
Інтерфейси: DVI, VGA, HDMI, DisplayPort, USB
Час реакції матриці: 5 мс (сірий до сірого)
Яскравість дисплея: 250 кд/м²
Контрастність дисплея: 1200:1 (SmartContrast: 50M:1)
Особливості: Підтримка MHL Підтримка MHL, Поворотний екран (Pivot), USB-концентратор, Регулювання по висоті

Ціна: 17372 грн
шт

Опис товару Монітор Philips 328B6QJEB/00

Технологія IPS: бездоганні кольори та широкий кут огляду 
В IPS-дисплеях використовується прогресивна технологія, що забезпечує широкий кут огляду 178/178 градусів для перегляду дисплея практично під будь-яким кутом, навіть при повороті на 90 градусів! У порівнянні зі стандартними TN-панелями IPS-дисплеї забезпечують значно більш високу чіткість зображення та яскраві кольори, що робить їх ідеальним рішенням не тільки для перегляду фотографій, фільмів та веб-сайтів, але й для роботи у професійних програмах, де потрібна точна передача кольори таяскравості.

Технологія для усунення мерехтіння зменшує навантаження на очі 
Через особливості системи управління яскравістю на екранах зі світлодіодним підсвічуванням зображення може мерехтіти, що призводить до втоми очей. Технологія Philips для усунення мерехтіння використовує інноваційний спосіб регулювання яскравості, забезпечуючи більш комфортний перегляд.

Технологія SmartImage для зручного налаштування зображення 
SmartImage – це унікальна сучасна технологія Philips, що дозволяє аналізувати вміст, що відображається на екрані для оптимізації характеристик дисплея. Зручний для користувача інтерфейс надає вибір різних режимів, таких якяк "Офіс", "Фото", "Відео", "Гра", "Економічний" і т. д. відповідно до використовуваного додатку. Залежно від вибраного режиму SmartImage динамічно оптимізує контрастність, насиченість кольору та різкість зображень та відео, забезпечуючи виняткову якість зображення. У режимі "Економічний" споживання енергії максимально знижено. Будь-коли можна легко встановити необхідний режим натисканням однієї кнопки.

1.074 млрд. кольорів для плавного переходу тонів та деталізації 
Дисплей з глибиною кольору 10 біт забезпечує насичену і глибоку перенесення кольорів в діапазоні 1.074 мільярда кольорів і 12-бітову обробку сигналу для створенняприродного зображення без різких переходів та колірних смуг.

SmartUniformity для точного зображення 
Відомим недоліком РК-дисплеїв є нерівномірна яскравість і перенесення кольорів. Режим Philips SmartUniformity забезпечує рівномірну яскравість зображення, що особливо важливо для перегляду фотографій, роботи над дизайном та друку. Завдяки покроковому аналізу кольору, у цьому режимі однорідність яскравості підвищується на 95%. Використовуйте цей режим для отримання зображень із точними характеристиками яскравості.

SmartErgoBase для ергономічного розташування та зручності користувача 
SmartErgoBase - це підставка під монітор для зручного та ергономічного.розташування дисплея та організації кабелів. Регулювання висоти, розвороту, нахилу та кута повороту забезпечує максимальний комфорт користувача та зменшує фізичну втому протягом робочого дня, а можливість організації кабелів зменшує безлад та надає робочому місцю професійного вигляду.

Кристально чисте зображення завдяки Quad HD 2560 x 1440 пікселів
Ці нові монітори Philips забезпечують кришталево чисте зображення з роздільною здатністю Quad HD 2560 x 1440 або 2560 x 1080 пікселів. Дисплеї оснащені високопродуктивними панелями з високою щільністю пікселів та широкосмуговими портами підключення (серед яких Displayport, HDMI, Dual link DVI), завдяки чому зображення та графікабуквально оживають на очах. Дисплеї Philips забезпечать кришталево чисте зображення всім і кожному: і вимогливим професіоналам, які працюють із програмами CAD-CAM, і фахівцям з 3D-графіки, і фінансистам, які мають справу з величезними таблицями.

Концентратор USB 3.0 для зручного доступу та швидкої зарядки
Передача даних за інтерфейсом USB 3.0 здійснюється зі швидкістю 5 Гбіт/с, що майже в 10 разів швидше, ніж за стандартом USB 2.0, ви можете значно скоротити час передачі даних і заощадити гроші. Володіючи збільшеною пропускною здатністю, високою швидкістю передачі даних, покращеними можливостями управління живленням та відмінною загальною продуктивністю, USB 3.0відповідає останнім світовим стандартам і дозволяє використовувати запам'ятовуючі пристрої більшого обсягу. Тепер вам більше не доведеться чекати, поки пристрій зарядиться. Нова функція FastCharge забезпечує зручну швидку заряджання. Також стандарт USB 3.0 має зворотну сумісність із пристроями USB 2.0.

Вбудовані стерео АС для відтворення мультимедіа
Два високоякісні стереодинаміки вбудовані в дисплей. Залежно від моделі та дизайну пристрою динаміки можуть бути помітні при розташуванні у передній частині або не помітні при розташуванні в нижній, верхній або задній частинах пристрою.

MultiView дозволяє працювати одночасно в двохвікнах від двох джерел сигналу
З монітором високої роздільної здатності Philips MultiView вам відкривається цілий світ різноманітних підключень та зручність використання на роботі та вдома. MultiView дозволяє підключити відразу два джерела сигналу та одночасно відображати кілька вікон. Можна, наприклад, відкрити поряд вікна комп'ютера та ноутбука, щоб полегшити складний робочий багатозадачний процес. Або на половині екрану дивитися футбольну трансляцію з телеприставки, а на другій половині – веб-сторінки у браузері ноутбука. Також можна стежити за хронікою новин у невеликому вікні з аудіотрансляцією і одночасно працювати над своїм новим блогом.

SmartConnect: підключення HDMI, MHL, DisplayPort, DVI таVGA
Завдяки широким можливостям підключення через різні порти (VGA, DVI-D, DisplayPort, універсальний HDMI, MHL) монітори Philips забезпечують високу роздільну здатність стисненого відео- та аудіоконтенту. Яке б джерело ви не обрали, не сумнівайтеся: монітор Philips виправдає ваші очікування!

Монітор Philips 328B6QJEB/00 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Монітор Philips 328B6QJEB/00 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Монітори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Монітори и купити Монітор Philips 328B6QJEB/00 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Монітор Philips 328B6QJEB/00

Діагональний дисплей 31.5"
Тип матриці IPS
Максимальна роздільна здатність 2560 x 1440
Інтерфейси DVI
HDMI
DisplayPort
VGA
Час матричної реакції 5 мс (сірий до сірого)
Побудований -тюнер Ні
Яскравість дисплея 250 кд/м²
Контраст дисплея 1200:1 (SmartContrast: 50M:1)
Особливості Підтримка MHL Підтримка MHL
Поворотний екран (Pivot)
USB-концентратор
Регулювання по висоті
Частота оновлення 60 Гц
Кут огляду горизонтальний 178°
Покриття Матове
Кут огляду вертикальний 178°
Побудовані -в стовпцях Є
Ставлення сторін 16:я
Розмір пікселя 0.2727 x 0.2727 мм
Ігрові технології Ні
Забарвлення Чорний
Максимальна кількість кольорів 1.07 млрд
Веза 100х100 мм
Вбудована веб-камера Ні
Підсвічування WLED
Фірмові технології Ні
Розмір монітора З підставкою: 742 x 657 x 270 мм, 9.5 кг
Без підставки: 742 x 438 x 63 мм, 6.9 кг
Вага 6.9 кг

* Технічні характеристики Монітор Philips 328B6QJEB/00 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Монітор Philips 328B6QJEB/00

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Philips 328B6QJEB/00

Код товару: 254739
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 308754
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 337498
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →