Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Монітор Philips 284E5QHAD/00

Код товару: 123544
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Philips
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Монітори Монітор Philips 284E5QHAD/00

Тип матриці: MVA
Інтерфейси: VGA, HDMI
Час реакції матриці: 6.5 мс, 4 мс (GtG)
Яскравість дисплея: 300 кд/м²
Контрастність дисплея: Типова: 3000:1
Динамічна: 20000000:1
Особливості: Підтримка MHL

Ціна: 7783 грн
шт

Опис товару Монітор Philips 284E5QHAD/00

 Реалістичне зображення на дисплеї MVA з технологією MHL

Стильний широкий дисплей Philips 284E5QHAD/01 з тонкою рамкою та екраном MVA дозволяє насолодитися приголомшливим реалістичним зображенням. Завдяки технології Mobile HD Link ви зможете передавати контент зі смартфона та насолоджуватися переглядом мультимедійних файлів.

Розваги з Mobile HD Link (MHL):

  • Технологія MHL для відтворення мобільного контенту на великому екрані
  • Додатковий кабель MHL для відтворення аудіо та відео HD
  • Заряджання мобільного пристрою та одночасний перегляд кіно
  • HDMI-ready для розваг у форматі Full HD
  • Чудовий стереозвук 14 Вт


Неймовірна якість зображення:

  • Дисплей MVA забезпечує чудову якість зображення та широкий кут огляду
  • Дисплей 16:9 Full HD для комфортного перегляду
  • TrueVision забезпечує професійну якість зображення
  • SmartImage Lite для покращення зображення на РКД


Стильний дизайн:

  • Елегантний дизайн з тонкою рамкою
  • Чудове текстурне/глянцеве оздоблення
  • Зручне кріплення VESA


Технологія MHL
Mobile High Definition Link (MHL) – це мобільний аудіо/відеоінтерфейс для прямого підключення мобільних телефонів та інших портативних пристроїв до моніторів високої чіткості. За допомогою додаткового кабелю MHL ви можете підключати свій мобільний пристрій, оснащений технологією MHL, до цього великого MHL-дисплею Philips та дивитися HD-відео у чудовій якості та з цифровим звуком. На великому екрані можна грати в мобільні ігри, дивитися фотографії, фільми, користуватися іншими програмами та одночасно заряджати мобільнепристрій, завдяки чому акумулятор ніколи не розрядиться під час перегляду.

LED-дисплей MVA
У LED-дисплеї Philips MVA застосовано просунуту технологію багатозонного вертикального суміщення, яка забезпечує надвисокий коефіцієнт статичного розмаїття, формуючи більш яскраву, живу картинку. На цьому дисплеї легко можна працювати в стандартних офісних програмах, але особливо ефективний такий екран для перегляду фотографій, веб-сторінок, фільмів та ігор, і роботи з потужними графічними додатками. Технологія оптимізованої обробки пікселів розширює кут огляду до 176/176 градусів, і в результаті ви бачите чітке зображення навіть при повороті на 90градусів.

SmartImage Lite
SmartImage Lite – це унікальні та найсучасніші технології Philips, які аналізують відображене на екрані. Залежно від вибраної користувачем схеми, SmartImage Lite динамічно покращує контраст, насиченість і різкість зображень і відеозаписів, а також відображення тексту в текстових програмах для створення зображення виняткової якості — і все це в режимі реального часу та одним натисканням кнопки.
< /p>

Чудовий стереозвук 14 Вт
Два високоякісні стереодинаміки вбудовані в дисплей. Залежно від моделі та дизайну пристрою динаміки можуть бути видні при розташуванні у фронтальній частині або не виднопри розміщенні в нижній, верхній або задній частинах пристрою.

HDMI-ready
Пристрій HDMI-ready має все необхідне апаратне забезпечення для роботи через вхід HDMI, цифрові відео та аудіо сигнали високої якості передаються з ПК або будь-якої кількості аудіо- та відеоджерел, включаючи телеприставки, програвачі DVD, ресивери А/В та відеокамери, всього по одному кабелю .

16:9 Full HD
РК-дисплей Full HD має роздільну здатність 1920x1080р - висока роздільна здатність, яка забезпечує найкращу якість зображення. Може приймати сигнали з роздільною здатністю 1080р з усіх джерел, включаючи найсучасніші, такі як Blu-ray та сучасні ігрові HD приставки. Значнопокращена обробка сигналу дозволяє підтримувати його більш високу якість та дозвіл. Все це створює чудове зображення з прогресивною розгорткою без мерехтіння та приголомшливими кольорами та яскравістю.

TrueVision
TrueVision – це власна технологія Philips, що задіює просунутий алгоритм для тестування та калібрування дисплея за критеріями, які в 4 рази суворіші за вимоги Windows sRGB, забезпечуючи таким чином виняткові характеристики екрану. Тільки у Philips кожен монітор, що залишає межі фабрики, проходить тонке налаштування за цим методом, завдяки чому гарантується незмінна якість зображення та кольору.

Монітор Philips 284E5QHAD/00 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Монітор Philips 284E5QHAD/00 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Монітори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Монітори и купити Монітор Philips 284E5QHAD/00 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Монітор Philips 284E5QHAD/00

Діагональний дисплей 28"
Тип матриці MVA
Максимальна роздільна здатність 1920 x 1080
Інтерфейси HDMI
VGA
Час матричної реакції 6.5 мс, 4 мс (GtG)
Побудований -тюнер Ні
Яскравість дисплея 300 кд/м²
Контраст дисплея Типова: 3000:1
Динамічна: 20000000:1
Особливості Підтримка MHL
Ставлення сторін 16:я
Розмір пікселя 0.32 мм
Забарвлення Чорний
Максимальна кількість кольорів 16.7 млн
Веза 100х100 мм
Підсвічування WLED

* Технічні характеристики Монітор Philips 284E5QHAD/00 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Монітор Philips 284E5QHAD/00

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Philips 284E5QHAD/00

Код товару: 98483
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 123524
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 30527
На замовлення, 1-3 дні
Lenovo LI2321swA 8600 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →