Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Монітор PHILIPS 276E8VJSB/01

Код товару: 142677
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Philips
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Монітори Монітор PHILIPS 276E8VJSB/01

Діагональ дисплея: 27"
Максимальна роздільна здатність дисплея: 3840x2160
Тип матриці: IPS IPS
Час реакції матриці: 5 мс
Яскравість дисплея: 350 кд/м²
Контрастність дисплея: 1000:1
SmartContrast: 20000000:1
Особливості: Ultra HD 4K - роздільна здатність, "Безрамковий" (Сinema screen), Flicker-Free
Країна реєстрації бренду: Нідерланди

Ціна: 12728 грн
шт

Опис товару Монітор PHILIPS 276E8VJSB/01

Технологія UltraClear та роздільна здатність 4K UHD (3840 x 2160) для максимальної чіткості
Нові дисплеї Philips оснащені якісними панелями та забезпечують неймовірно чітке зображення у форматі 4K UHD (3840 x 2160). Дисплеї Philips з кришталево чистим зображенням підійдуть і вимогливим до деталей професіоналам, які працюють з програмами CAD, і фахівцям з 3D-графіки, і фінансистам, які мають справу з величезними таблицями.

Технологія IPS LED з широким кутом огляду для точної передачі кольорів та зображень
У IPS-дисплеях використовується прогресивна технологія, що забезпечує широкий кут огляду 178/178.градусів для перегляду дисплея практично під будь-яким кутом. У порівнянні зі стандартними TN-панелями IPS-дисплеї забезпечують значно більш високу чіткість зображення та яскраві кольори, що робить їх ідеальним рішенням не тільки для перегляду фотографій, фільмів та веб-сайтів, але й для роботи у професійних програмах, де потрібна точна передача кольори та яскравості.

1.074 млрд. кольорів для плавного переходу тонів та деталізації
Дисплей з глибиною кольору 10 біт забезпечує насичену і глибоку перенесення кольорів в діапазоні 1.074 мільярда кольорів і 12-бітову обробку сигналу для створення природного зображення без різких переходів і колірних смуг.

Дисплей з тонкою рамкою длябезмежних можливостей відображення
Новий дисплей Philips має тонку рамку. Вона практично непомітна та максимально збільшує область перегляду. Дисплеї з ультратонкою рамкою особливо підходять для роботи в багатоекранному режимі з такими програмами, як ігри, професійні програми для графічного дизайну та інші — створюється враження, ніби ви дивитеся на великий екран.

HDMI-ready для розваг у форматі Full HD
Пристрій HDMI Ready має все необхідне апаратне забезпечення для роботи через мультимедійний інтерфейс високої чіткості (HDMI). За допомогою одного HDMI-кабелю цифровий відео- та аудіоконтент високої якості передається з ПК або з будь-якої кількості аудіо- тавідеоджерел (включаючи телеприставки, DVD-програвачі, ресивери А/В та відеокамери).

Технологія для усунення мерехтіння зменшує навантаження на очі
Через особливості системи управління яскравістю на екранах зі світлодіодним підсвічуванням зображення може мерехтіти, що призводить до втоми очей. Технологія Philips для усунення мерехтіння використовує інноваційний спосіб регулювання яскравості, забезпечуючи комфортніший перегляд.

Режим LowBlue для продуктивності та захисту очей
Дослідження показали, що, як і УФ-промені, короткохвильове синє світло світлодіодних дисплеїв може негативно впливати на очі, в результаті чого зір може погіршитися. Режим Philips LowBlue використовуєінтелектуальну технологію зменшення довжини хвилі шкідливого синього світла, що дозволяє підтримувати хороше самопочуття.

MultiView дозволяє працювати одночасно у двох вікнах від двох джерел сигналу
З монітором високої роздільної здатності Philips MultiView вам відкривається цілий світ різноманітних підключень та зручність використання на роботі та вдома. MultiView дозволяє підключити відразу два джерела сигналу та одночасно відображати кілька вікон. Можна, наприклад, відкрити поряд вікна комп'ютера та ноутбука, щоб полегшити складний робочий багатозадачний процес. Або на половині екрану дивитися футбольну трансляцію з телеприставки, а на другій половині – веб-сторінки у браузері ноутбука. Такожможна стежити за хронікою новин у невеликому вікні з аудіотрансляцією і одночасно працювати над своїм новим блогом.

Екологічно безпечні матеріали, що відповідають міжнародним стандартам
При виробництві нової лінійки моніторів Philips перевагу віддали екологічно безпечним матеріалам. Всі пластикові елементи корпусу, металеві рами та пакувальні матеріали є повністю придатними для вторинної переробки. У деяких моделях використовують до 65 % переробленого пластику. Відповідність стандартам RoHS означає суттєве скорочення кількості ртуті та відсутність токсичних речовин, таких як свинець. Вміст ртуті в моніторах з підсвічуванням CCFL значно знижено, а вмоніторах зі світлодіодним підсвічуванням ртуть не використовується взагалі.

Монітор PHILIPS 276E8VJSB/01 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Монітор PHILIPS 276E8VJSB/01 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Монітори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Монітори и купити Монітор PHILIPS 276E8VJSB/01 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Монітор PHILIPS 276E8VJSB/01

Діагональний дисплей 27"
Тип матриці IPS
Максимальна роздільна здатність 3840x2160
Інтерфейси 2 x HDMI
DisplayPort
Час матричної реакції 5 мс
Побудований -тюнер Ні
Яскравість дисплея 350 кд/м²
Контраст дисплея 1000:1
SmartContrast: 20000000:1
Особливості Ultra HD 4K - роздільна здатність
"Безрамковий" (Сinema screen)
Flicker-Free
Частота оновлення 60 Гц
Кут огляду горизонтальний 178º
Покриття Матове
Кут огляду вертикальний 178º
Побудовані -в стовпцях Ні
Ставлення сторін 16:я
Розмір пікселя 0.155 мм
Ігрові технології Ні
Забарвлення Чорний
Максимальна кількість кольорів 1.07 млрд
Підсвічування WLED
Розмір монітора З підставкою: 613 x 466 x 189 мм, 4.84 кг
Без підставки: 613 x 374 x 41 мм, 4.23 кг
Вага Вага: 4.23 кг

* Технічні характеристики Монітор PHILIPS 276E8VJSB/01 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Монітор PHILIPS 276E8VJSB/01

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на PHILIPS 276E8VJSB/01

Код товару: 365797
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 348545
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 365799
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →