Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Монітор PHILIPS 272P7VPTKEB/00

Код товару: 105026
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Philips
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Монітори Монітор PHILIPS 272P7VPTKEB/00

РК-монітор 4K UHD з технологією PowerSensor
Технологія UltraClear, роздільна здатність 4K UHD і технологія IPS з палітрою кольорів, що налічує мільярд відтінків, — все це забезпечує істотну чіткість деталей для високої ефективності в роботі.

Технологія UltraClear та роздільна здатність 4K UHD (3840 x 2160) для максимальної чіткості

Нові дисплеї Philips оснащені якісними панелями та забезпечують неймовірно чітке зображення у форматі 4K UHD (3840 x 2160). Дисплеї Philips з кришталево чистим зображенням підійдуть і вимогливим до деталей професіоналам, які працюють з програмами CAD, і фахівцям з 3D-графіки, і фінансистам, які мають справу з величезними таблицями.

Ціна: 22747 грн
шт

Опис товару Монітор PHILIPS 272P7VPTKEB/00

 

1.074 мільярда кольорів для плавного переходу тонів та деталізації

 

Дисплей з глибиною кольору 10 біт забезпечує насичену і глибоку перенесення кольорів в діапазоні 1.074 мільярда кольорів і 12-бітову обробку сигналу для створення природного зображення без різких переходів і колірних смуг.

/span>

Технологія IPS: бездоганні кольори та широкий кут огляду

 

В IPS-дисплеях використовується прогресивна технологія, що забезпечує широкий кут огляду 178/178 градусів для перегляду дисплея практично під будь-яким кутом, - навіть при повороті на 90 градусів! Порівняно зі стандартнимиTN-панелями IPS-дисплеї забезпечують значно більш високу чіткість зображення та яскраві кольори, що робить їх ідеальним рішенням не тільки для перегляду фотографій, фільмів та веб-сайтів, але також і для роботи у професійних програмах, де потрібна точна передача кольору та яскравості.

Монолітна скляна панель та тонка рамка для безмежних можливостей відображення

 

Новий дисплей Philips оснащений тонкою рамкою. Вона практично непомітна та максимально збільшує область перегляду. Дисплеї з ультратонкою рамкою особливо підходять для роботи в багатоекранному режимі з такими програмами, як ігри, професійні програмиграфічного дизайну та інші — створюється враження, ніби ви дивитеся на великий екран.

Режим LowBlue для продуктивності та захисту очей

 

Дослідження показали, що, як і УФ-промені, короткохвильове синє світло світлодіодних дисплеїв може негативно впливати на очі, внаслідок чого згодом зір може погіршитися. Philips LowBlue використовує інтелектуальну технологію для зменшення довжини хвилі шкідливого синього світла, що дозволяє підтримувати гарне самопочуття.

Технологія для усунення мерехтіння зменшує навантаження на очі

 

Через особливості системикерування яскравістю на екранах зі світлодіодним підсвічуванням зображення може мерехтіти, що призводить до втоми очей. Технологія Philips для усунення мерехтіння використовує інноваційний спосіб регулювання яскравості, забезпечуючи більш комфортний перегляд.

Відкидна веб-камера з'являється за необхідності і складається, коли її використання не потрібно

 

Веб-камери ідеально підходять для зв'язку та переговорів під час роботи над важливим проектом. Однак не завжди зручно, якщо веб-камера постійно знаходиться перед вами. Завдяки інноваційному дизайну, наша нова веб-камера з'являється під час запланованих зустрічей і складається, коли їївикористання не потрібне.

PowerSensor дозволяє скоротити витрати на електроенергію на 80%

 

Монітор PowerSensor оснащений "датчиком присутності", який випромінює та вловлює безпечні для людини інфрачервоні імпульси, визначає присутність користувача та автоматично зменшує яскравість монітора, якщо користувач не знаходиться поруч. Ця технологія дозволяє знизити енергоспоживання на 80% та значно збільшити термін служби монітора.

Вбудовані стерео АС для відтворення мультимедіа

Два високоякісні стереодинаміки вбудовані в дисплей. Залежно від моделі та дизайнупристрої динаміки можуть бути видні при розташуванні у фронтальній частині або не видно при розташуванні в нижній, верхній або задній частинах пристрою.

Вихід DisplayPort для підключення додаткових дисплеїв

Вихід DisplayPort дозволяє підключити до ПК різні дисплеї з високою роздільною здатністю за допомогою одного кабелю від першого дисплея. Можливість шлейфового з'єднання кількох дисплеїв забезпечує вільний робочий стіл без зайвих дротів.

SmartConnect з роз'ємами DisplayPort, HDMI та VGA

Завдяки широким можливостям підключення через різноманітні порти (VGA, Display Port, універсальний роз'єм HDMI) ці дисплеї Philipsзабезпечують високу роздільну здатність несжатого відео- та аудіоконтента. Підключення через DisplayPort і HDMI 2.0 забезпечує роздільну здатність 4K при частоті 60 Гц для плавного зображення. Підключення по USB забезпечують надшвидку передачу даних та універсальність з'єднань. Яке джерело ви не використовували б, дисплей Philips готовий до всього — ваші вкладення окуплять себе і в майбутньому!

Монітор PHILIPS 272P7VPTKEB/00 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Монітор PHILIPS 272P7VPTKEB/00 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Монітори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Монітори и купити Монітор PHILIPS 272P7VPTKEB/00 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Монітор PHILIPS 272P7VPTKEB/00

Діагональний дисплей 27"
Тип матриці IPS
Максимальна роздільна здатність 3840x2160
Інтерфейси HDMI
miniDisplayPort
DisplayPort
VGA
Час матричної реакції 5 мс (сірий до сірого)
Побудований -тюнер Ні
Яскравість дисплея 350 кд/м²
Контраст дисплея 1300:1 (SmartContrast: 20M:1)
Особливості Підтримка MHL
Поворотний екран (Pivot)
USB-концентратор
Регулювання по висоті
Ultra HD 4K - роздільна здатність
Частота оновлення 60 Гц
Кут огляду горизонтальний 178°
Покриття Матове
Кут огляду вертикальний 178°
Побудовані -в стовпцях Ні
Ставлення сторін 16:я
Розмір пікселя 0.155 x 0.155 мм
Ігрові технології Ні
Забарвлення Black
Максимальна кількість кольорів 1.074 млрд.
Веза 100х100 мм
Вбудована веб-камера Ні
Підсвічування WLED (світлодіодне підсвічування)
Фірмові технології Ні
Розмір монітора Підставка: 614 x 548 x 257 мм, 7.86 кг
Без підставки: 614 x 372 x 56 мм,
Вага 5.44 кг
Додаткові роз'єми USB 3.0 – 3 шт. (1 шт. для швидкого заряджання)
Аудіовхід ПК
Вихід для навушників

* Технічні характеристики Монітор PHILIPS 272P7VPTKEB/00 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Монітор PHILIPS 272P7VPTKEB/00

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на PHILIPS 272P7VPTKEB/00

Код товару: 337498
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 365810
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 105402
На замовлення, 1-3 дні
Neovo TX-19 33067 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →