Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Монітор Philips 242V8LA/01

Код товару: 240393
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Philips
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Монітори Монітор Philips 242V8LA/01

Ширококутний монітор Philips V Line дозволяє переглядати контент на новому рівні і має широку низку корисних функцій. Технологія Adaptive-Sync забезпечує плавне відтворення відео. Такі функції, як антивідблиск, режим LowBlue і запобігання мерехтіння, зменшать навантаження на очі.

Ціна: 6536 грн
шт

Опис товару Монітор Philips 242V8LA/01

   Монітор 23.8" Philips 242V8LA/01
    Яскраві та чіткі зображення без меж
Ширококутний монітор Philips V Line дозволяє переглядати контент на новому рівні і має широку низку корисних функцій. Технологія Adaptive-Sync забезпечує плавне відтворення відео. Такі функції, як антивідблиск, режим LowBlue та запобігання мерехтіння, зменшать навантаження на очі.
    Дисплей VA забезпечує чудову якість зображення та широкий кут перегляду
Світлодіодний дисплей Philips VA оснащений передовою технологією вертикального багатозонного суміщення, яка забезпечує надвисокий коефіцієнт статичного контрасту, формуючи більш яскраву,живу картинку. Завдяки такому дисплею легко можна працювати в стандартних офісних програмах, але особливо він ефективний для перегляду фотографій, веб-сторінок і фільмів, для ігор, а також для роботи з потужними графічними додатками. Технологія оптимізованої обробки пікселів розширює кут огляду до 178/178 градусів і в результаті ви бачите чітке зображення.
    SmartContrast: для насичених відтінків чорного
SmartContrast — технологія Philips, яка аналізує контент, що відображається, і автоматично налаштовує кольори та інтенсивність підсвічування для динамічного поліпшення контрасту. Тим самим забезпечується оптимальний рівень контрастності та найкраща якість цифровогозображення, а також більша насиченість темних відтінків, що особливо важливо під час ігор. При виборі економічного режиму рівень контрастності регулюється, а підсвічування налаштовується для оптимальної роботи зі стандартними офісними програмами та економії електроенергії.
    Технологія SmartImage для зручного налаштування зображення
SmartImage - це унікальна сучасна технологія Philips, що дозволяє аналізувати відображуваний вміст на екрані для оптимізації характеристик дисплея. Зручний інтерфейс надає вибір різних режимів, таких як "Офіс", "Фото", "Відео", "Гра", "Економічний" і т. д. відповідно до використовуваногододатком. Залежно від вибраного режиму SmartImage динамічно оптимізує контрастність, насиченість кольору та різкість зображень та відео, забезпечуючи виняткову якість зображення. У режимі "Економічний" споживання енергії максимально знижено. Будь-коли можна легко встановити необхідний режим натисканням однієї кнопки.
    Технологія Adaptive-Sync для плавної зміни кадрів у динамічних сценах
вам більше не потрібно вибирати між розривами зображення та затримкою кадрів під час ігрового процесу. Технологія адаптивної синхронізації Adaptive-Sync забезпечує плавне виведення зображення без перешкод практично за будь-якої частоти кадрів і малого часу відгуку.
Технологія для усунення мерехтіння зменшує навантаження на очі
Через особливості системи керування яскравістю на екранах зі світлодіодним підсвічуванням зображення може мерехтіти, що призводить до втоми очей. Технологія Philips для усунення мерехтіння використовує інноваційний спосіб регулювання яскравості, забезпечуючи комфортніший перегляд.

Монітор Philips 242V8LA/01 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Монітор Philips 242V8LA/01 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Монітори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Монітори и купити Монітор Philips 242V8LA/01 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Монітор Philips 242V8LA/01

Діагональний дисплей 23.8"
Тип матриці ВА
Максимальна роздільна здатність 1920 x 1080
Інтерфейси DisplayPort
HDMI
VGA
Час матричної реакції 4 мс
Побудований -тюнер ні
Яскравість дисплея 250 кд/м²
Контраст дисплея 3 000:1
Особливості "Безрамковий" (Сinema screen)
споживана потужність
В активному режимі: 13.59 Вт
У режимі очікування: 0.5 Вт
У вимкненому стані: 0.3 Вт
Варіанти регулювання положення дисплея Нахил: -5/+20°
Частота оновлення 75 Гц
Кут огляду горизонтальний 178°
Покриття матове
Кут огляду вертикальний 178°
Побудовані -в стовпцях є, 2 х 2 Вт
Ставлення сторін 16:я
Розмір пікселя 0.2745 x 0.2745 мм
Ігрові технології Adaptive Sync
Забарвлення чорний
Максимальна кількість кольорів 16.7 млн
Веза 100х100 мм
Вбудована веб-камера ні
Підсвічування WLED (світлодіодне підсвічування)
Фірмові технології Low Blue Light
Розмір монітора 540 x 416 x 220 мм
Вага 3 кг
Додаткові роз'єми Вихід на навушники
Аудіовхід

* Технічні характеристики Монітор Philips 242V8LA/01 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Монітор Philips 242V8LA/01

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Philips 242V8LA/01

Код товару: 102493
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 94834
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 325865
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →