Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Монітор Philips 172B9T/00

Код товару: 242768
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Philips
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Монітори Монітор Philips 172B9T/00

Надійний сенсорний екран із захистом від пилу та вологи, який підійде для використання у будь-якому місці та під будь-яким кутом. Інтуїтивно зрозуміле управління забезпечить підвищення продуктивності незалежно від застосування.

Ціна: 16985 грн
шт

Опис товару Монітор Philips 172B9T/00

    Дисплей з технологією SmoothTouch для сенсорного керування та плавного відгуку
Philips пропонує технологію ємнісного проекційного дисплея з 10 торками дотику, що забезпечує плавний відгук на дії користувача. Тепер вам доступні всі функції програм, розрахованих на сенсорне керування, та вже знайомих програм. Друкуйте наосліп десятьма пальцями або грайте у захоплюючі інтерактивні ігри з друзями. Підтримуйте зв'язок із колегами або однокласниками та підвищуйте свою продуктивність та ефективність.
    Передня панель монітора відповідає класу захисту IP54 для пило- та водостійкості
Для складних умов використання потрібномонітор, якому байдуже пил і вода, що зустрічаються у повсякденному житті. Рейтинг ступеня захисту оболонки (IP) визначається відповідно до міжнародного стандарту IEC/EN 60529 та використовується для визначення ефективності оболонок електроустаткування у забезпеченні захисту від проникнення всередину пристрою води та пилу. Цей дисплей Philips відповідає міжнародним вимогам IP і працюватиме в умовах потрапляння на нього пилу та крапель води.
    SmartContrast: для насичених відтінків чорного
SmartContrast — технологія Philips, яка аналізує контент, що відображається, і автоматично налаштовує кольори та інтенсивність підсвічування для динамічного поліпшення контрасту. Тим самим забезпечуєтьсяоптимальний рівень контрастності та найкраща якість цифрового зображення, а також більша насиченість темних відтінків, що особливо важливо під час ігор. При виборі економічного режиму рівень контрастності регулюється, а підсвічування налаштовується для оптимальної роботи зі стандартними офісними програмами та економії електроенергії.
    Режим LowBlue для продуктивності та захисту очей
Дослідження показали, що, як і УФ-промені, короткохвильове синє світло світлодіодних дисплеїв може негативно впливати на очі, в результаті чого зір може погіршитися. Philips LowBlue використовує інтелектуальну технологію для зменшення довжини хвилі шкідливого синьогосвітла, що дозволяє підтримувати гарне самопочуття.
    Технологія для усунення мерехтіння зменшує навантаження на очі
Через особливості системи керування яскравістю на екранах зі світлодіодним підсвічуванням зображення може мерехтіти, що призводить до втоми очей. Технологія Philips для усунення мерехтіння використовує інноваційний спосіб регулювання яскравості, забезпечуючи комфортніший перегляд.
    HDMI — універсальний вхід для підключення різноманітних цифрових джерел
Пристрій HDMI Ready має все необхідне апаратне забезпечення для роботи через мультимедійний інтерфейс високої чіткості (HDMI). За допомогою одного HDMI-кабелю цифровийвідео- та аудіоконтент високої якості передається з ПК або з будь-якої кількості аудіо- та відеоджерел (включаючи телеприставки, DVD-програвачі, ресивери А/В та відеокамери).

 

Монітор Philips 172B9T/00 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Монітор Philips 172B9T/00 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Монітори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Монітори и купити Монітор Philips 172B9T/00 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Монітор Philips 172B9T/00

Діагональний дисплей 17"
Тип матриці ТН
Максимальна роздільна здатність 1280х1024
Інтерфейси DisplayPort: є
HDMI: є
DVI: є
VGA (D-sub): є
Час матричної реакції мс: 1
Побудований -тюнер Ні
Яскравість дисплея кд/м2: 250
Контраст дисплея динамічна контрастність: 1000: 1 (50000000: 1)
Частота оновлення Гц: 60
Кут огляду горизонтальний 170
Покриття Матове
Кут огляду вертикальний 160
Побудовані -в стовпцях 2х2 Вт
Ставлення сторін 5: 4
Розмір пікселя мм: 0,264
Забарвлення Чорний
Веза Ні
Вбудована веб-камера Ні
Підсвічування WLED
Розмір монітора мм: 376х399х227
Вага кг: 6,24
Додаткові роз'єми Аудіо вихід 3,5 мм
Концентратор USB: + (2xUSB 3.0)

* Технічні характеристики Монітор Philips 172B9T/00 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Монітор Philips 172B9T/00

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Philips 172B9T/00

Код товару: 158145
На замовлення, 1-3 дні
Philips 278E1A/00 17071 грн
Код товару: 365809
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 254739
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →