Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Петлі TRX TACTICAL FORCE T3 FI-3725-04 Хаккі

Код товару: 203854
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: TACTICAL
  • Гарантія: 0
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

TRX петлі та навчальні системи Петлі TRX TACTICAL FORCE T3 FI-3725-04 Хаккі

Петлі TRX функціональний тренажер TACTICAL FORCE T3 FI-3725-04 (петлі підвісні, дверне кріплення, DVD, сумка, хаки)

Ціна: 2322 грн
шт

Опис товару Петлі TRX TACTICAL FORCE T3 FI-3725-04 Хаккі

 Сучасний багатофункціональний тренажер TRX TACTICAL FORCE T3 відрізняється простотою у застосуванні та відсутністю будь-яких обмежень для користувачів. Навантаженням під час виконання вправ є вага власного тіла. Це ідеальний снаряд для тих, хто хоче опрацювати основні групи м'язів тіла, м'язи-стабілізатори, а також покращити поставу, роботу опорно-рухової та дихальної систем, зробити тіло функціональним. Підходить також для нарощування м'язової маси. Тренажер TRX використовують на відкритих спортивних майданчиках (на вулиці), у тренажерному залі та вдома. Все, що потрібно для тренування - це тренувальна поверхня для фіксації підвісних петель. Точкою підвісу може статистельове кріплення, турнік, шведська стінка, двері. У комплект TRX входять функціональні петлі, дверне кріплення, підвісне кріплення з карабіном, DVD-диск з відеоінструкцією, блокнот і брошури з прикладами вправ і спортивною програмою, сумка для зберігання петель. ручками. М'яке неопренове покриття на місці хвата запобігає натирання шкіри долонь. Знизу ручок знаходяться лямки для стоп (внутрішній бік лямок має м'яку тканинну нашивку). Довжина петель регулюється за допомогою замикаючих металевих пряжок на стропах. Пряжки також з'єднують елементи підвісних хуртовин і сприяють утриманню ваги користувача. Спеціальна стабілізуюча петля зосновним карабіном створена для максимально швидкої та зручної фіксації тренажера на тренувальних поверхнях. Замикаюча петля робить підвісну систему стабільнішою. ​​Підвісне кріплення з карабіном виглядає як подвійна стропа, яка розділена на проміжні петлі кріплення. З одного боку підвісного кріплення є «нижня петля», в яку простягається багатофункціональна петля TRX. З іншого боку – металевий карабін. Для фіксації підвісних петель на дверях передбачено дверне кріплення. Це фіксатор у вигляді подушечки з твердою металевою пластиною всередині, до якого приєднана коротка стропа. Наявність DVD-диска, блокнота та брошур з розробленою спортивною програмою, а такожприкладами вправ дозволяє проводити повноцінний силовий тренінг без допомоги персонального тренера. Зберігати петлі зручно у спеціальній сумці із сітчастої тканини. Сумка затягується на шнурок.

Петлі TRX TACTICAL FORCE T3 FI-3725-04 Хаккі Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Петлі TRX TACTICAL FORCE T3 FI-3725-04 Хаккі в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції TRX петлі та навчальні системи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу TRX петлі та навчальні системи и купити Петлі TRX TACTICAL FORCE T3 FI-3725-04 Хаккі в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Петлі TRX TACTICAL FORCE T3 FI-3725-04 Хаккі

Тип Петлі TRX
Розмір 24х24 см
вага, кг 160
Забарвлення хакі
Матеріал неопрен, пластик, нейлон
Призначення функціональний тренажер
додаткові характеристики ні

* Технічні характеристики Петлі TRX TACTICAL FORCE T3 FI-3725-04 Хаккі можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Петлі TRX TACTICAL FORCE T3 FI-3725-04 Хаккі

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Петлі TRX TACTICAL FORCE T3 FI-3725-04 Хаккі

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →