Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Петлі TRX KIT FORCE T1 FI-3722-01 Хаккі

Код товару: 203838
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: KIT
  • Гарантія: 0
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

TRX петлі та навчальні системи Петлі TRX KIT FORCE T1 FI-3722-01 Хаккі

Петлі TRX функціональний тренажер KIT FORCE T1 FI-3722-01 (петлі підвісні, дверне кріплення, DVD, сумка, хакі)

Ціна: 1419 грн
шт

Опис товару Петлі TRX KIT FORCE T1 FI-3722-01 Хаккі

 Підвісні тренувальні петлі TRX KIT FORCE T1 є багатофункціональним спортивним снарядом. Створено для вправ із використанням ваги власного тіла. За допомогою тренувальних петель можна опрацювати м'язи корпусу, рук, ніг, а також м'язи-стабілізатори. Тренування з використанням тренажера TRX дозволяють покращити фізичну форму, наростити м'язову масу, скинути зайву вагу, розвинути витривалість та гнучкість. Результат залежить від виду вправ з тренувальними петлями. Це оптимальний тренажер для тих, хто вважає за краще займатися спортом. Підвісними петлями користуються також у спортивному залі, на відкритих спортивних майданчиках – у кросфіті та воркауті.функціональних петель, дверного кріплення та підвісного кріплення з карабіном. У комплект також входить DVD-диск з відеоінструкцією, блокнот з прикладами вправ та спортивною програмою, сумка для зберігання петель. Функціональні петлі оснащені зручними ручками. Завдяки м'якому неопреновому покриттю дома хвата, ручки не натирають долоні навіть під час тривалих тренувань. Знизу ручок знаходяться лямки для стоп (внутрішній бік лямок має м'яку тканинну нашивку). Це дозволяє задіяти у вправах як руки, а й ноги. Довжину петель можна регулювати. Для цього на стропах розташовані замикаючі металеві пряжки, які також з'єднують елементи підвісних хуртовин ісприяють утриманню ваги користувача. Закріпити тренажер на тренувальній поверхні легко за допомогою підвісного кріплення з карабіном. Дане кріплення виготовлене у вигляді подвійної стропи, яка поділена на проміжні петлі кріплення. З одного боку підвісного кріплення є «нижня петля», в яку простягається багатофункціональна петля TRX. З іншого – металевий карабін. Зафіксувати trx тренажер на дверях дозволяє дверне кріплення. Воно складається з фіксатора у вигляді подушечки з твердою металевою пластиною всередині та стропи з «нижньою петлею», в яку простягається функціональна петля. Зберігати петлі зручно у спеціальній сумці із сітчастої тканини. Сумка затягується нашнурок.

Петлі TRX KIT FORCE T1 FI-3722-01 Хаккі Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Петлі TRX KIT FORCE T1 FI-3722-01 Хаккі в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції TRX петлі та навчальні системи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу TRX петлі та навчальні системи и купити Петлі TRX KIT FORCE T1 FI-3722-01 Хаккі в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Петлі TRX KIT FORCE T1 FI-3722-01 Хаккі

Тип Петлі TRX
Розмір 24х24 см
вага, кг 160 кг
Забарвлення хакі
Матеріал неопрен, пластик, нейлон
Призначення функціональний тренажер
додаткові характеристики ні

* Технічні характеристики Петлі TRX KIT FORCE T1 FI-3722-01 Хаккі можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Петлі TRX KIT FORCE T1 FI-3722-01 Хаккі

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Петлі TRX KIT FORCE T1 FI-3722-01 Хаккі

Код товару: 315477
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 188409
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →