Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Витяжка PERFELLI TL 5316 BL 700 LED

Код товару: 340180
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Perfelli
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Витяжки Витяжка PERFELLI TL 5316 BL 700 LED

Витяжка PERFELLI TL 5316 BL 700 LED - вбудована модель з кнопковим керуванням, яка приваблює дизайном та сучасним підходом у розробці витяжок для всіх, хто бажає зробити свою кухню стильною та функціональною.

Ціна: 3913 грн
шт

Опис товару Витяжка PERFELLI TL 5316 BL 700 LED

Витяжка PERFELLI TL 5316 BL 700 LED - вбудована модель з кнопковим керуванням, яка приваблює дизайном та сучасним підходом у розробці витяжок для всіх, хто бажає зробити свою кухню стильною та функціональною.
 
Максимальна потужність пристрою з вільним виходом повітря становить 700 м3/год. Вона бездоганно виконує свої функції за лічені хвилини. Пристрій очищає повітря від запахів та випарів під час та після приготування, підтримуючи свіжість у приміщенні. Компактна ширина 49.8 см дозволяє використовувати цю модель на кухні невеликих розмірів.
 
Витяжка обладнана практичними алюмінієвими фільтрами, які можна легко вимити в теплій мильній воді або впосудомийній машині.
 
Оформлення та дизайн
Телескопічна кухонна витяжка наділена ергономічними властивостями, тому дозволяє раціонально використовувати простір у зоні над варильною поверхнею. Конфігурація моделі включає:
  • мотор потужністю 70 Вт
  • вугільний фільтр, який відповідає за очищення повітря (його можна придбати окремо)
  • алюмінієві фільтри чорного кольору – затримують кіптяву та випаровування
  • надійне механічне керування
  • сучасне LED-освітлення
Витяжка виготовлена ​​із чорного фарбованого металу. Цей матеріал має чудові естетичні якості, високу зносостійкість і стійкість домеханічних пошкоджень та перепадів температур.
 
Режими роботи
Рівень шуму витяжки не перевищує 63 дБ і є комфортним для людини та домашніх тварин. Витяжка може працювати в режимі відведення повітря, при якому забруднене повітря виводиться назовні через гнучкий трубопровід, або в режимі рециркуляції з використанням вугільного фільтра.
 
Швидкість роботи
Витяжка для кухні працює на трьох швидкостях, що дозволяє вибирати потрібну інтенсивність очищення повітря залежно від його забрудненості.
  • Перша швидкість забезпечує найменшу продуктивність, а тому використовується тоді, коли повітря потрапляє мінімум забруднень. Сюдивідноситься, наприклад, повільне варіння, гасіння або томлення під кришкою.
  • Друга, відповідно, включається в більшості випадків і розрахована на середньоінтенсивне приготування їжі на двох конфорках без викидів у повітря густих клубів пари та диму.
  • Третя швидкість активується в процесі інтенсивного приготування з великою кількістю випарів і гару.
Управління витяжкою
Керувати витяжкою зручно і легко. Механічна панель управління складається з кнопок для перемикання швидкостей та увімкнення/вимкнення освітлення. Практичне розташування механічних кнопок керування на передній панелі дозволить здійснювати швидкі маніпуляції з пристроєм без зайвихзусиль.
 
Освітлення
Освітлення витяжки складається з LED-лампи потужністю 4 Вт, яка розташована на передній частині витяжки та сприяє кращому освітленню робочої поверхні. Підсвічування є комфортним для очей і працює як додаткове джерело освітлення на кухні. Робочий ресурс світлодіодів у рази вищий, ніж у звичайних ламп, а споживання енергії мінімальне. Крім того, світлодіоди досить витривалі під час активної експлуатації.

Витяжка PERFELLI TL 5316 BL 700 LED Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Витяжка PERFELLI TL 5316 BL 700 LED в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Витяжки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Витяжки и купити Витяжка PERFELLI TL 5316 BL 700 LED в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Витяжка PERFELLI TL 5316 BL 700 LED

Встановлення Встраиваемая (в шкаф)
С выдвижной панелью
Продуктивність, куб.м/год 700 м³/ч
Кількість двигунів 1
Потужність, Вт 70 Вт
Кількість швидкостей 3
Максимальний рівень шуму, дБ 63 дБ
Керування Кнопочные переключатели
Режим роботи Отвод воздуха/рециркуляция
Тип освітлення Светодиодная лампа LED 1 x 4 Вт
Фільтр Алюминиевый жироулавливающий фильтр
Возможность установки активного фильтра
Ширина витяжки 49.8 см
Колір Черный
Комплект постачання Вытяжка
Микрофиша
Монтажный комплект
Обратный клапан
Шнур с вилкой
Энергокарта
Гарантийный талон
Инструкция
Габарити Диаметр воздуховода: 120 мм
Размеры (ВхШхГ): 17.6 х 49.8 х 28.4-47.8 см
Вага 7.2 кг
Країна-виробник Польша

* Технічні характеристики Витяжка PERFELLI TL 5316 BL 700 LED можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Витяжка PERFELLI TL 5316 BL 700 LED

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на PERFELLI TL 5316 BL 700 LED

Код товару: 158699
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 159854
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 159855
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →