Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Витяжка Perfelli K 5202 I 700 LED

Код товару: 328270
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Perfelli
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Витяжки Витяжка Perfelli K 5202 I 700 LED

Витяжка Perfelli K 5202 I 700 LED - купольна пристінна витяжка з кнопковим керуванням, яка приваблює стильним дизайном та зробить вашу кухню функціональною.

Ціна: 4085 грн
шт

Опис товару Витяжка Perfelli K 5202 I 700 LED

Витяжка Perfelli K 5202 I 700 LED - купольна пристінна витяжка з кнопковим керуванням, яка приваблює стильним дизайном та зробить вашу кухню функціональною.
 
Максимальна потужність пристрою з вільним виходом повітря становить 700 м3/год. Витяжка бездоганно виконує свої функції за лічені хвилини. Вона очищає повітря від неприємних запахів та випарів під час та після приготування, підтримуючи свіжість у приміщенні.
 
Оформлення та дизайн
Витяжка наділена ергономічними властивостями, тому дозволить раціонально використовувати простір у зоні над варильною поверхнею. Перевагою купольної форми є не лише естетичність, а й простота монтажу.Зворотний бік пристрою плоский, тому його легко закріпити на стіні. Крім того, модель виготовлена ​​із високоякісного чорного фарбованого металу. Цей матеріал має чудові декоративні властивості, стійкість до корозії, механічний і температурний вплив.
 
Алюмінієві фільтри
Витяжка обладнана двома тришаровими алюмінієвими фільтрами, що ефективно захищають мотор та інші деталі пристрою від забруднення жиром та випарами.
 
Режими роботи
Витяжка для кухні може працювати в режимі відведення повітря, при якому забруднене повітря виводиться назовні через гнучкий трубопровід, або в режимі рециркуляції звикористанням вугільного фільтра. Робота пристрою в режимі рециркуляції здійснюється лише за рахунок використання вугільного фільтра, який можна придбати окремо.
 
Сучасне освітлення
Кухонна витяжка обладнана двома LED-лампами потужністю по 1 Вт кожна. Робочий ресурс світлодіодів у рази вищий, ніж у звичайних ламп, а споживання енергії мінімальне. Крім того, світлодіоди досить витривалі під час активної експлуатації.
 
Простота експлуатації
Керувати моделлю - зручно та легко. На передній панелі розташовується механічне кнопкове керування, де знаходяться клавіші перемикання швидкостей роботи витяжки, включення освітлення тавимикання приладу.
 
Швидкість роботи
Витяжка працює на трьох різних швидкостях, що дозволяє вибирати потрібну інтенсивність очищення повітря залежно від його забруднення:
  • Перша швидкість забезпечує найменшу продуктивність, а тому використовується тоді, коли у повітря потрапляє мінімум забруднень. Сюди відноситься, наприклад, повільне варіння, гасіння або томління під кришкою.
  • Друга, відповідно, включається в більшості випадків і розрахована на середньоінтенсивну готування на двох конфорках без викидів у повітря густих клубів пари та диму.
  • Третя швидкість активується в процесі інтенсивного приготування їжі з великою кількістю випарівта гарі.

Витяжка Perfelli K 5202 I 700 LED Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Витяжка Perfelli K 5202 I 700 LED в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Витяжки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Витяжки и купити Витяжка Perfelli K 5202 I 700 LED в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Витяжка Perfelli K 5202 I 700 LED

Встановлення Купольная
Пристенная
Продуктивність, куб.м/год 700 м³/ч
Кількість двигунів 1
Потужність, Вт 100 Вт
Кількість швидкостей 3
Максимальний рівень шуму, дБ 63 дБ
Керування Кнопочные переключатели
Режим роботи Отвод/Рециркуляция
Тип освітлення Светодиодные лампы LED
Фільтр Жироулавливающий фильтр: алюминиевый
Возможность установки активного фильтра
Ширина витяжки 49.6 см
Колір Нержавеющая сталь
Комплект постачання Вытяжка
Обратный клапан
Монтажный комплект
Шнур с вилкой
Инструкция
Микрофиша
Энергокарта
Гарантийный талон
Габарити Диаметр воздуховода: 120 мм
Размеры (ВхШхГ): 53.6-87.6 х 49.7 х 45.2 см
Вага 4.8 кг
Країна-виробник Турция

* Технічні характеристики Витяжка Perfelli K 5202 I 700 LED можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Витяжка Perfelli K 5202 I 700 LED

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Perfelli K 5202 I 700 LED

Код товару: 14350
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 158300
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 298115
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →