Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Витяжка PERFELLI DN 6472 D 850 BL LED

Код товару: 320632
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Perfelli
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Витяжки Витяжка PERFELLI DN 6472 D 850 BL LED

Витяжка PERFELLI DN 6472 D 850 BL LED - стильна та універсальна похила витяжка, яка може використовуватись в інтер'єрі як сучасної, так і класичної кухні.

Ціна: 4816 грн
шт

Опис товару Витяжка PERFELLI DN 6472 D 850 BL LED

Витяжка PERFELLI DN 6472 D 850 BL LED - стильна та універсальна похила витяжка, яка може використовуватися в інтер'єрі як сучасної, так і класичної кухні.
 
Стильна модель
При досить приємній ціні ви отримуєте високий рівень якості, сучасні компоненти та просто неймовірний дизайн. Модель похилого типу відрізняється тим, що неодмінно буде осередком уваги. Передня панель із загартованого скла гармонійно поєднується із сталевими елементами у конструкції. За рахунок цього створюється гра текстур за збереження гармонійності колірного рішення. А обідок із прозорого скла по периметру фасаду є вишнею на дизайнерському торті.
 
Високаефективність
Мотор витяжки здатний якісно обслуговувати кухню навіть великої площі. Гарантовано ефективну роботу на площі до 20 квадратних метрів. Це забезпечує можливість провітрювання не тільки простої кухні, але й студії чи їдальні. Ви можете реалізувати роботу витяжки у режимі відведення або рециркуляції. У першому випадку для забезпечення правильної роботи потрібно створити добрий приплив повітря. А в другому купити опціональний вугільний фільтр для фінішного очищення повітря та надання йому свіжості.
 
Якісне підсвічування
Модель обладнана виключно світлодіодними світильниками. Відмова від галогенових ламп і ламп розжарювання позитивно позначилася наекономічності роботи і суттєво додав зовнішньої привабливості. При потужності по 1 Вт на лампу (всього встановлено дві лампочки) ви отримуєте чудову заливку світлом робочої зони під витяжкою. При цьому джерело світла є довговічним і не нагрівається до занадто високої температури.

Витяжка PERFELLI DN 6472 D 850 BL LED Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Витяжка PERFELLI DN 6472 D 850 BL LED в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Витяжки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Витяжки и купити Витяжка PERFELLI DN 6472 D 850 BL LED в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Витяжка PERFELLI DN 6472 D 850 BL LED

Встановлення Похила
Пристінна
Продуктивність, куб.м/год 850 м³/год
Кількість двигунів 1
Потужність, Вт 115 Вт
Кількість швидкостей 3
Максимальний рівень шуму, дБ 59 Вт
Керування Кнопкове
Режим роботи Відведення повітря/рециркуляція
Тип освітлення Світлодіодні лампи: 2 х 1 Вт
Фільтр Алюмінієвий жировий фільтр
Можливість встановлення активного фільтра
Ширина витяжки 60 см
Колір Чорний

* Технічні характеристики Витяжка PERFELLI DN 6472 D 850 BL LED можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Витяжка PERFELLI DN 6472 D 850 BL LED

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на PERFELLI DN 6472 D 850 BL LED

Код товару: 81880
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 158301
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 302623
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →