Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Витяжка Perfelli BL 6122 BL LED

Код товару: 339784
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Perfelli
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Витяжки Витяжка Perfelli BL 6122 BL LED

Витяжка Perfelli BL 6122 BL LED - компактна повновбудована кухонна витяжка доступного цінового сегменту, яка має все необхідне, щоб підтримувати атмосферу кухні в максимальній чистоті.

Ціна: 3655 грн
шт

Опис товару Витяжка Perfelli BL 6122 BL LED

Витяжка Perfelli BL 6122 BL LED - компактна кухонна витяжка доступного цінового сегмента, яка має все необхідне, щоб підтримувати атмосферу кухні в максимальній чистоті.
 
Вбудована конструкція
Це зручна в побутовому плані модель техніки, що вбудовується, яка здатна задовольнити запити будь-якого потенційного власника. Її монтаж не вимагає особливих хитрощів, а за рахунок того, що більшу частину корпусу не видно, впровадити в інтер'єр такий пристрій нескладно. Нейтральний вигляд, класичні розміри, просте керування - витяжка хороша по всіх напрямках.
 
Показники продуктивності
Представлена ​​модифікація ґрунтується надвигун потужністю 115 Вт. Він здатний забезпечити продуктивну роботу з досить значним показником продуктивності - до 550 м3/год. При цьому можна вибрати одну з трьох доступних швидкостей, залежно від того, наскільки засмічене повітря навколо витяжного пристрою. Щоб запобігти поширенню потоків ароматів, варто активувати вже на самому початку приготування найлегший режим.
 
Світлодіодне освітлення
На нижній частині пристрою розміщуються лампи світлодіодного типу. Вони продуктивно висвітлюють простір під витяжкою, щоб ви могли комфортно готувати їжу, не відчуваючи нестачі освітлення. При цьому споживання енергії у таких ламп знижено до мінімуму,що не може не тішити.
 
Механічне управління
Система керування базується на механічних елементах, що розташовані в нижній частині витяжки. Ряд із п'яти акуратних кнопок дозволить швидко вибрати зручні для функціонування витяжного пристрою параметри.
 
Вибір режиму роботи
Перед вами техніка, яка може бути використана як рециркуляційний пристрій, і як відвідний. При останньому варіанті відбувається вбудовування вентиляцію, за рахунок чого досягається максимальна продуктивність. Рециркуляція показує менш інтенсивні результати, проте її монтаж набагато простіше.

Витяжка Perfelli BL 6122 BL LED Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Витяжка Perfelli BL 6122 BL LED в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Витяжки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Витяжки и купити Витяжка Perfelli BL 6122 BL LED в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Витяжка Perfelli BL 6122 BL LED

Встановлення Встраиваемая (в шкаф)
Полновстраиваемая
Продуктивність, куб.м/год 550 м³/ч
Кількість двигунів 1
Потужність, Вт 115 Вт
Кількість швидкостей 3
Максимальний рівень шуму, дБ 62 дБ
Керування Кнопочные переключатели
Режим роботи Отвод воздуха/рециркуляция
Тип освітлення Светодиодные лампы LED 2 x 3 Вт
Фільтр Алюминиевый жироулавливающий фильтр
Возможность установки активного фильтра
Ширина витяжки 60 см
Колір Черный
Комплект постачання Вытяжка
Обратный клапан
Монтажный комплект
Шнур
Вилка
Энергокарта
Инструкция
Гарантийный талон
Габарити Размеры (ШхГхВ): 17 х 60 х 29 см
Вага 5 кг
Країна-виробник Польша

* Технічні характеристики Витяжка Perfelli BL 6122 BL LED можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Витяжка Perfelli BL 6122 BL LED

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Perfelli BL 6122 BL LED

Код товару: 1596
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 27478
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 99169
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →