Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Музичний центр PANASONIC SC-UA30GS-K

Код товару: 137152
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Panasonic
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Музичні центри Музичний центр PANASONIC SC-UA30GS-K

Неймовірно чисте та динамічне звучання, якого зовсім не чекаєш від такої компактної системи. Модель SC-UA30 – це якість звуку на будь-який випадок. Візьміть її з собою до кімнати або навіть на вулицю. Проводьте час з друзями та сім'єю та ділитесь один з одним улюбленою музикою.

Ціна: 9718 грн
шт

Опис товару Музичний центр PANASONIC SC-UA30GS-K

Життя з музикою, переосмислення
Аудіосистема Urban Audio прагне досконалої вишуканості: повністю перероблена і оснащена чудовими можливостями, вона має стильний дизайн і чудове звучання. Перенесіть музику у вашому житті на абсолютно новий рівень – тепер ви відчуєте кожну окрему ноту. Аудіосистема URBAN AUDIO наповнить ваше життя багатством елегантних звуків, що резонують.

Музика повсюди
Потужний звук, що заповнює всю кімнату
Завдяки неймовірно широкому акустичному полю та потужному басу модель UA30 здатна заповнити будь-яке.помешкання розкішним звучанням на 180 градусів. Колонки складаються з 6 динаміків: два 13-см низькочастотних динаміки та чотири 4-см високочастотних. Вони створюють приголомшливий звуковий тиск, який майже відчувається на шкірі.

Змусіть свій будинок танцювати
Потужний бас із технологією AirQuake 
Глибокий бас і вражаючий резонанс, які є обов'язковою умовою відмінної вечірки, додатково покращили за допомогою фазоінверторної системи Bass Reflex. Звуки, створені низькочастотним динаміком, проходять через стовпчик без спотворення, і це дозволяє створити виключно потужне звучання.

Станьте мобільним
Зручний для переміщення одноблочний дизайн
Компактний одноблочний дизайн із ручкамиз боків дозволяє легко брати музику з собою практично куди завгодно, навіть на вулицю. Так що за першої нагоди просто беріть свій UA30 і влаштовуйте вечірку з рідними та друзями!

Зробіть своє життя яскравим
Синя лінія, що світиться 
Центральна синя лінія світлодіодів зробить атмосферу у вашій кімнаті по-справжньому особливою.

Нескінченна вечірка
Додаток Panasonic MAX Juke*
Завдяки додатку Panasonic MAX Juke ви та ваші друзі можете відтворювати на колонці UA30 потокову музику прямо зі смартфона. Підтримує відтворення на запит і мікшування. Управління гучністю та еквалайзером зі смартфона додасть до прослуховування музики відчуття справжньої свободи. Ви такожВи можете відтворювати музику з USB-накопичувачів через функцію Jukebox Request.
* Для встановлення програми Panasonic MAX Juke потрібен смартфон з підтримкою бездротової технології Bluetooth® (Android 2.3 або пізнішої версії).
імена належать відповідним компаніям.

Виплесни свою душу
Повне караоке 
Система UA30 дозволяє насолоджуватися співом караоке вдома завдяки наявності не одного, а цілих двох гнізд для підключення мікрофонів. Підключайте два мікрофони та співайте дуетом зі своїми друзями. Різні функції, такі як відключення вокалу, клавіша керування, керування темпом*, керування гучністю фонової музики та еквалайзер мікрофона дозволяють легко співати. Крім того, функція «Луна»створює чудові ефекти під час співу караоке.

Музичний центр PANASONIC SC-UA30GS-K Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Музичний центр PANASONIC SC-UA30GS-K в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Музичні центри купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Музичні центри и купити Музичний центр PANASONIC SC-UA30GS-K в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Музичний центр PANASONIC SC-UA30GS-K

Тип Мінісистеми
Основний БЛ Мінісистеми
Потужність передніх стовпців 300 Вт
Підтримувані перевізники Android-пристроїв
Інтерфейси USB
Bluetooth
Мікрофонний вхід
AUX (3.5 мм)
Оптичний вхід
Вхід USB
Акустична система Вихідна потужність PMPO: 3300 Вт
Аудіосистема з двома 3-смуговими динаміками (з фазоінвертором)
13-см низькочастотний динамік (жорстке рифлення, відкритого типу) – 2 шт.
4-см високочастотний динамік – 4 шт.
Версія Bluetooth Версія 2.1 + EDR
Додаток Panasonic MAX Juke
Функція DJ
Функція DJ Jukebox

* Технічні характеристики Музичний центр PANASONIC SC-UA30GS-K можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Музичний центр PANASONIC SC-UA30GS-K

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на PANASONIC SC-UA30GS-K

Код товару: 260812
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 260811
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 25308
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →