Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники PANASONIC RZ-NJ320BGEW

Код товару: 252274
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Panasonic
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники PANASONIC RZ-NJ320BGEW

Конструкція внутрішньоканальна Вологозахист IPX4 Мікрофон на кабелі Тип підключення бездротовий

Ціна: 1634 грн
шт

Опис товару Навушники PANASONIC RZ-NJ320BGEW

  Легкі, практичні та порівняно недорогі бездротові внутрішньоканальні навушники з мікрофоном на кабелі. Позиціонується як доступний продукт середньої цінової категорії, призначений для повсякденного використання. Мають оптимізований ергономічний зовнішній дизайн та зручну посадку. Завдяки щільно прилеглим силіконовим амбушюрам (набір із насадок трьох розмірів у комплекті) навушники Panasonic Panasonic RZ-NJ320B надійно фіксуються у вушних каналах і не випадають за фізичних активностей. Хороше утримання та базовий вологозахист від дощу/поту (IPX4) дозволяють рекомендувати їх користувачам, які ведуть активний спосіб життя та займаються спортом. Також варто відзначити пристойний рівеньпасивної шумоізоляції, що є важливим для комфортного використання в умовах зашумленого акустичного оточення (електротранспорт, метро, ​​торгові центри). Добротні динамічні випромінювачі з неодимовими магнітами забезпечують якісне звучання різних музичних напрямків та жанрів, а виражений басовий акцент, що створюється фірмовою технологією Extra Bass System, особливо сприятливий для відтворення клубної та електронної танцювальної музики. Бездротове підключення до джерела цифрового аудіосигналу (смартфону, планшета або ноутбука) виконується за допомогою енергоефективного інтерфейсу Bluetooth 5.2, який підтримує роботу з кодеками SBC та AAC. Можуть виконувати функції hands-free гарнітури.

Навушники PANASONIC RZ-NJ320BGEW Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники PANASONIC RZ-NJ320BGEW в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники PANASONIC RZ-NJ320BGEW в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники PANASONIC RZ-NJ320BGEW

Тип Навушники
Тип дизайну внутрішньоканальні
Метод з'єднання бездротові
Версія Bluetooth Блутоотн в 5.0
Тип кріплення Внутрішньоканальне
Дизайн випромінювача Динамічний
КОНТРОЛЬ Є
Додатково Частотний діапазон 20 – 20 000 Гц
Діаметр динаміка 9 мм
Тип випромінювачів динамічний

* Технічні характеристики Навушники PANASONIC RZ-NJ320BGEW можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники PANASONIC RZ-NJ320BGEW

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на PANASONIC RZ-NJ320BGEW

Код товару: 357448
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 195827
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 252142
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →