Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники PANASONIC RP-HF100GC Black (RP-HF100GC-K)

Код товару: 131528
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Panasonic
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники PANASONIC RP-HF100GC Black (RP-HF100GC-K)

Стильне задоволення від музики. Навушники з амбушюрами HF100 мають компактну конструкцію та легко носяться. 30-міліметрові динаміки відтворюють по-справжньому потужні звуки. А обидва кінці оголов'я зрізані під кутом, що робить процес носіння дуже комфортним.

Ціна: 1118 грн
шт

Опис товару Навушники PANASONIC RP-HF100GC Black (RP-HF100GC-K)

 Потужний звук

Динаміки 30 мм у моделі HF100 дозволяють відтворювати потужні, добре збалансовані звуки. Ці навушники мають малу вагу та міцну конструкцію та допоможуть вам слухати якісну музику в будь-якому місці.

Корпорація Panasonic Corporation, що виникла в 1918 році, - лідер у виробництві електроніки на світовому ринку. Panasonic – провідний бренд Panasonic Corporation. На рахунку корпорації Panasonic – випуск понад 15 000 найменувань товарів. Підприємства та наукові центри фірми розміщені в різних куточках світу, їх налічується понад 500.

Засновник корпорації – Коносуке Мацусіта. "ideas for life" - це девіз фірми, що означає, що корпорація орієнтованарозробку концепцій, що сприяють покращенню життя людей, що створюють безпеку, зручність та комфорт життя.

Перші навушники, як і багато іншого технічне оснащення, звичне для сучасного побуту, спочатку були створені для військових потреб. 1899 вважається початком виробництва навушників. Після військових цією технікою стали користуватися для обслуговування телефонних станцій. І тільки потім вони стали доступними для використання в цивільних цілях.
Сьогодні навушниками користуються практично всі. Вони дозволяють прослуховувати музику та грати в інтерактивні ігри, не заважаючи при цьому оточуючим, дають можливість вести розмову по телефону та комп'ютеру, забезпечуючи чіткупередачу звуку. Їх використовують у студіях звукозапису, що дозволяє стежити за якістю звуку під час запису.

Хоча основний принцип роботи навушників з моменту їх створення практично не змінився, сьогодні навушники стали досконалішими та мають безліч видів.
За типом конструкції їх можна розділити на:
- вставні, які вставляють у вушну раковину;
- внутрішньоканальні, які вставляють у сам вушний канал;
- накладні, які накладають на вухо;
- повнорозмірні, які повністю охоплюють всю вушну раковину.

За типом кріплення навушники розрізняють:
1) навушники з оголов'ям, коли кріплення здійснюється за допомогою дуги, що з'єднує обидвічашки навушників, що проходить по тім'яній частині голови;
2) потиличні навушники, кріплення як у перших, але дуга розташовується на потиличній частині голови;
3) навушники з кріпленням на вухах за допомогою кліпси або завушини;
4) навушники без кріплення, які вставляються у вушний канал або раковину.

Навушники PANASONIC RP-HF100GC Black (RP-HF100GC-K) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники PANASONIC RP-HF100GC Black (RP-HF100GC-K) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники PANASONIC RP-HF100GC Black (RP-HF100GC-K) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники PANASONIC RP-HF100GC Black (RP-HF100GC-K)

Тип Навушники
Тип дизайну Повнорозмірні
Метод з'єднання штекер 3.5 мм
Версія Bluetooth Ні
Тип акустичної конструкції Закриті
Тип кріплення Оголів'я
Дизайн випромінювача Динамічний
Забарвлення Чорний

* Технічні характеристики Навушники PANASONIC RP-HF100GC Black (RP-HF100GC-K) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники PANASONIC RP-HF100GC Black (RP-HF100GC-K)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на PANASONIC RP-HF100GC Black (RP-HF100GC-K)

Код товару: 107666
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 233388
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 244820
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →