Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Соковичавниці Panasonic MJDJ 01 STQ

Код товару: 51344
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Panasonic
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Соковичавниці Соковичавниці Panasonic MJDJ 01 STQ

Тип відцентрова
Резервуар для соку склянка
Об'єм резервуару для соку 1.50 л
Потужність 800 Вт
Кількість швидкостей 2
Індикатор рівня соку є
Захист від випадкового включення є
Автоматичний викид м'якоті є
Об'єм резервуару для м'якоті 2 л
Система прямої подачі соку є
Матеріал корпусу нерж. сталь

Ціна: 5762 грн
шт

Опис товару Соковичавниці Panasonic MJDJ 01 STQ

 Свіжі соки з овочів та фруктів - справжня криниця вітамінів та мікроелементів. Користь свіжих соків незаперечна. Якщо приймати їх регулярно і в помірних кількостях, можна чудово оздоровити організм, прискорити обмін речовин, зміцнити імунітет стати бадьорішим і здоровішим. Всі знають, що корисний лише свіжоприготовлений фреш. Так що оцініть нове рішення від Panasonic - продуктивну соковитискач MJDJ 01 STQ. S-подібний ніж повністю металевої центрифуги Panasonic MJ-DJ01STQ утримує фрукти або овочі нерухомо, у процесі віджиму, що підвищує його ефективність. М'якуш видаляється за рахунок дії відцентрової сили. Ретельний віджимання досягається завдяки ножу з малим кутом.Дрібно-пориста сітка ретельно розділяє сік і м'якоть, так що сік буде приємно пити. Великий завантажувальний отвір соковижималки Panasonic MJ-DJ01STQ дозволяє закладати фрукти та овочі повністю. Діаметр 75 мм достатній, щоб не витрачати час на попереднє нарізування на шматочки. Місткий 2-літровий контейнер для м'якоті дозволяє не перериваючись приготувати кілька склянок соку. Якщо ви зібралися всією сім'єю або з друзями, вам, напевно, сподобається готувати сік «в режимі онлайн». Наливний носик з можливістю повороту на 120 ° - зручне доповнення, коли потрібно приготувати відразу кілька склянок соку. Просто поверніть носик соковижималки до себе, і свіжий сік поллється прямо у вашу склянку, апотім так само легко передайте «естафету здоров'я» сусідові! Це також оцінять ті, хто має місця на кухні порівняно небагато. Свіжий сік - це так смачно, що хочеться зберегти кожну крапельку! Щоб на стіл нічого не потрапило, просто підніміть носик після використання. Відмінна особливість соковижималки Panasonic MJ-DJ01STQ – потужний 800-ватний двигун, який дозволяє вичавлювати сік швидко та легко. Дві швидкості роботи дозволяють регулювати потужність, залежно від твердості інгредієнтів. Для отримання соку з цитрусових або помідорів (їх, до речі, можна завантажувати разом із шкіркою) досить низького рівня потужності «1»: соковитискач витягне весь сік до останньої краплі. А для твердихфруктів, а також овочів чи коренеплодів виберіть максимальну потужність – режим «2».

Соковичавниці Panasonic MJDJ 01 STQ Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Соковичавниці Panasonic MJDJ 01 STQ в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Соковичавниці купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Соковичавниці и купити Соковичавниці Panasonic MJDJ 01 STQ в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Соковичавниці Panasonic MJDJ 01 STQ

Тип відцентрова
Додаткові характеристики склянка
Комплектація 1.50 л
Об'єм ємності для соку 800 Вт
Габарити (ВхШхГ) 2
Вага є
Особливості є
Насадки є
Кількість швидкостей 2 л
Колір є

* Технічні характеристики Соковичавниці Panasonic MJDJ 01 STQ можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Соковичавниці Panasonic MJDJ 01 STQ

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Panasonic MJDJ 01 STQ

Код товару: 134523
На замовлення, 1-3 дні
Bosch MESM 500 W 6794 грн
Код товару: 83169
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 111679
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →