Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Соковичавниці Panasonic MJ-M171PWTQ

Код товару: 11713
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Panasonic
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Соковичавниці Соковичавниці Panasonic MJ-M171PWTQ

для всіх видів фруктів
потужність 230 Вт
подача соку відразу в склянку
автоматичний викид м'якоті

Ціна: 5160 грн
шт

Опис товару Соковичавниці Panasonic MJ-M171PWTQ

 Соковитискач Panasonic MJ-M171PWTQ може не тільки робити сік, а й замішувати коктейлі, адже до її комплекту входить скляна чаша-блендер, об'ємом 1 л. Потужність приладу становить 230 Вт, проте конструкція влаштована таким чином, що при такій невеликій потужності відбувається дуже якісний віджимання. Усередині корпусу знаходиться контейнер для макухи, куди автоматично зсипаються відходи від плодів. Після закінчення роботи ви легко зможете викинути їх у відро для сміття. Дана модель універсальна: можна вичавлювати сік із будь-яких ягід, овочів та фруктів, а також з цитрусових. Апельсиновий, яблучний, гранатовий, морквяний – який забажаєте. Вижме все до останньої краплі. Ширина горловини складає 75 мм, куди.пролазить яблуко середніх розмірів цілком. Корпус моделі виготовлений з металу та пластику. Все дуже міцне - не страшно впустити. У комплект соковижималки Panasonic MJ M 171 PWTQ входить щіточка для зручного чищення центрифуги, яка зроблена з нержавіючої сталі. Щоб уникнути перегорання приладу, передбачено захист від перегріву та від неправильного складання. Знижений рівень шуму під час роботи нікому не заважатиме. Ця модель має дві швидкості віджимання: для м'яких і для жорстких плодів і імпульсний режим для особливо твердих шматочків. Готовий сік можна наливати безпосередньо відразу у склянку. Ця модель є ідеальним співвідношенням ціни та якості.

Соковичавниці Panasonic MJ-M171PWTQ Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Соковичавниці Panasonic MJ-M171PWTQ в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Соковичавниці купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Соковичавниці и купити Соковичавниці Panasonic MJ-M171PWTQ в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Соковичавниці Panasonic MJ-M171PWTQ

Тип відцентрова
Додаткові характеристики склянка
Комплектація 1 л
Об'єм ємності для соку 230 Вт
Габарити (ВхШхГ) 2
Потужність ні
Вид шнека є
Об'єм резервуара для макухи, л н.д.
Вага є
Особливості є
Насадки є
Кількість швидкостей 1 л
Матеріал корпуса 2
Колір є
Країна-виробник ні

* Технічні характеристики Соковичавниці Panasonic MJ-M171PWTQ можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Соковичавниці Panasonic MJ-M171PWTQ

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Panasonic MJ-M171PWTQ

Код товару: 94381
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 8613
На замовлення, 1-3 дні
Braun J 700 5461 грн
Код товару: 51325
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →